VIDEO Femeie târâtă pe jos de poliţişti și băgată cu forţa în ambulanță că nu avea mască

O femeie a fost băgată cu forța într-o ambulanță, după ce a fost prinsă de un echipaj de Poliție că nu purta masa de protecție la Cluj Napoca, informează https://r3media.ro/.

Polițiștii spun că au luat-o pe femeie cu forța „din cauza stării medicale a acesteia”, dar pe imaginile filmate se vede cum persoana în cauză este înconjurată de polițiști și târâtă până la Salvare, aceasta opunându-se din răsputeri.

Un cetățean susține că femeia avea masca la mână, dând-o jos pentru câteva secunde, fiind surprinsă de către Poliția Locală.

„Este o vecina de-a mea, a avut masca la ieșire dintr-un magazin şi când a ieșit și-a pus-o sub barbie şi erau în preajmă un polițist de la Secţia 2 însoțit de un milițian local… repede să îi facă amenda… papiţoiul ăla de la locală …femeia este fără venit direct pentru că are o fetița cu probleme iar soţul lucrează cu ziua … ea nu a vrut să stea să i se întocmească PV… şi cel de la locală a îmbrâncit-o apoi a sărit şi polițistul, ambii au trântit-o la pământ ca pe cine știe ce infractor periculos! Apoi au chemat ambulanţa pentru că femeia striga sa-i dea drumul… ce vremuri, ce rahaţi avem în locală… tragic”, a scris Mihai Kovaci, citat de Ochiulclujean.ro.

Sursa https://r3media.ro/

Conform autoriţăţilor ppurtarea măștii este obligatorie pe raza Municipiului Cluj Napoca, inclusiv în aer liber.
În acleaşi timp, specificăm că acest lucru este ilegal.
Şi asta pentru că legislația actuală nu dă nimănui autoritatea să impună o asemenea măsură în aer liber. Iar toate amenzile date pentru nepurtarea măștii în spații publice sunt la fel de valide și legale precum sutele alea de mii de amenzi date astă-primăvară cu atâta dărnicie de “organele legii” și anulate una după alta de tribunale pentru oricine s-a obosit să le conteste.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here