Vaccinul COVID Pfizer conţine nanotehnologie experimentală care nu a mai fost folosită pe oameni

Vaccinul COVID-19 al lui Pfizer necesită stocare la -70°C. De ce? Pentru că ar conține componente nanotehnologice experimentale care, atenţie! nu au fost folosite niciodată pe oameni. 

Conform studiilor recente oferite de compania Moderna, toți subiecții participanți la studiile de vaccin cu doze mari de vaccin (Etapa – III, IV) au prezentat reacții adverse. Toți… adică 100%.

Nanoparticulele lipidice folosite în vaccin pot genera acțiuni hiperinflamatorii în organism, ducând la reacții severe, spitalizare și potențial deces.

Pfizer a ieșit și susținut public, deocamdată fără dovezi științifice publicate și interpretate de surse independente, că vaccinul său are o rată de „eficiență dovedită în proporție de 90-95%”. Nu ar fi pentru prima oară când, în urma unor astfel de afirmații lansate într-o piață „disperată”, propaganda corporativă (marketing-ul) va crește prețul acțiunilor prin proiecții false.

Și totuși… De ce trebuie păstrat vaccinul Pfizer la -70°C? Răspunsul – adică adevărul nespus – ar fi că acesta conține ingrediente potențial periculoase care nu au mai fost folosite niciodată în producția de vaccinuri pentru oameni.

Într-un articol din 6 august, Children’s Health Defense (CHD) explică destul de convingător că: „vaccinurile ARNm supuse studiilor clinice COVID-19, inclusiv vaccinul Moderna, se bazează pe un „sistem purtător de nanoparticule” ce conține o substanță chimică sintetică numită polietilen glicol (PEG)”.

CHD continuă să explice: Utilizarea PEG în medicamente și vaccinuri este din ce în ce mai controversată din cauza producerii reacțiilor imune adverse, inclusiv anafilaxia care pune viața în pericol. Aproximativ șapte din zece oameni pot fi sensibi la PEG, iar acest factor este argumentul ce poate duce la reducerea eficacității vaccinului și la creșterea efectelor secundare adverse.

Dacă vaccinul anti-COVID-19, produs de Moderna  – și destul de posibil și cel produs de Pfizer prin implicarea celor de la BioNTech – se va dovedi că este un vaccin ARNm ce conține PEG, se va obține aprobarea Food and Drug Administration (FDA), creșterea expunerii la PEG va fi fără precedent – și potențial dezastruoasă.

Documentele și studiile prezentate de oficialii companiei Moderna indică faptul că aceasta este conștientă de riscurile de siguranță asociate cu PEG și alte aspecte ale tehnologiei sale de ARNm, însă, pentru moment compania este mai preocupată de rezultatele clinice, decât de siguranță voluntarilor.

Un lucru este cert și a fost dovedit științific: Nanoparticulele lipidice pot genera acțiuni hiperinflamatorii în organism, ducând la reacții severe, spitalizare și potențial deces.

De ce se folosește LNP (nanoparticule lipidice) în aceste vaccinuri?

În același articol, CHD explică: LNP-urile „încapsulează structurile ARNm pentru a le proteja de degradare și pentru a promova absorbția celulară” și, în plus, revitalizează sistemul imunitar (o proprietate pe care „arhitecții” vaccinului o descriu în mod fals ca „proprietate adjuvantă inerentă” a LNP-ului).

Cu alte cuvinte, LNP-urile sunt adjuvanți, adică acestea sunt concepute (proiectate) pentru a provoca răspunsuri hiperinflamatorii în corpul uman, odată ce au fost injectate.

Prin acest artificiu, se „induce” reacția corpului uman de a creea anticorpi, care îi vor permite, mai apoi producătorului (Pfizer, Moderna, etc.), să pretindă rate de „eficiență” ridicate… chiar dacă aceiași adjuvanți vor provoca reacții adverse severe unui număr destul de important în rândul celor vaccinați.

Conform studiilor recente oferite de compania Moderna, toți subiecții participanți la studiile de vaccin cu doze mari de vaccin (Etapa – III, IV) au prezentat reacții adverse.

Toți… adică 100%.

https://www.brighteon.com/embed/ec689a28-b3ba-44a5-a982-bff8b65a1047

 

Sursa aici 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here