URIAŞI de 10 metri descoperiţi în România! Istoria adevărată – secret de stat

De ce istoria şi ştiinţa ascunde scheletele de uriaşi care sunt găsite în toată lumea?

Cum de ce? Pentru că demonstrează înca o data, că „teoria evolutionismului a lui Darwin” este o prostie, minciună, propagandă si păcăleală, în care nici Darwin nu a mai crezut pe patul de moarte!

Menţionăm că teorie înseamnă presupunere – iar toată istoria omenirii şi ştiinţa actuală se bazează pe o presupunere care nu are nicio dovadă.  În schimb, dovezile şi artefactele care ne arată istoria şi originile noastre sunt ascunse…

O altă menţiune foarte importantă care trebuie făcută este că oasele se descompun în 15 – 20 de ani. Iar scheletele şi oasele uriaşe care sunt găsite sunt intacte, nu sunt descomuse… deci, câţi ani au? Acum înţelegeţi de ce sunt ascunse?

În presa românească au apărut periodic articole despre scheletele uriaşe descoperite la noi în ţară.

URIAŞUL DE LA ROŞIA MONTANA – UN URIAŞ DE 10 METRI ÎNĂLŢIME!
Citez de pe site-ul sportul.ro un articol întitulat „O descoperire facută în 2012 la Roşia Montană poate schimba tot ce ştim despre istoria omenirii”: Un schelet uriaş de 10 metri a fost găsit şi ascuns de oficiali!

O descoperire asemănătoare a fost facută şi în Grecia, iar rămăşiţele găsite au dispărut la fel de repede.

Osemintele de uriaşi de la Argedava

În anii 1940-1950, la Argedava, judeţul Giurgiu, arheologii au descoperit nu mai puţin de 80 de schelete uriaşe de 4-5 metri înălţime.

Uriaşii din Munţii Buzăului şi osemintele de la Scăieni

Aici, în cel mai vechi sat din zona Boziorului, au fost descoperite schelete care măsurau peste 2,4 metri. Ceea ce a frapat în mod deosebit era dimensiunea craniilor, care erau cât „dovlecii de prăsilă”.

Descoperirea a fost făcută absolut întâmplător, când oamenii au vrut să planteze o livadă de meri pe o colină din zonă. Scheletele erau intacte, iar lângă ele au fost găsite mai multe fragmente de oale.

Uriaşii din Ţara Haţegului

Uriaşii din Bucegi

În România, schelete de uriaşi au mai fost descoperite la Polovragi, la Cetăţeni (2005), sub mănăstirea Negru Vodă, personaj despre care se spune că avea el însuşi o statură impunătoare şi că îşi ţinea consfătuirile cu căpitanii pe “scaunele” domneşti săpate în stâncă la Scăieni. Şi în Pantelimon – Lebăda, în octombrie 1989, au fost scoase din pământ 20 de schelete de uriaşi, dar în niciunul dintre cazuri cercetările nu au fost continuate.

Surpriza este că în toată lumea sunt găsite schelete de uriaşi, iar istoria le ascunde cu înverşunare. Din câte vedem scopul “istoriei” este să ascundă istoria şi originile noastre. Să nu ştim cine suntem. Ne-au scris o prostie de Teorie – presupunere a evoluţiei – care nu se bazează pe absolut nimic – şi infiorător este faptul că toată istoria, şiinţa şi medicina noastră se bazează pe această presupunere – care ne spune că nu suntem Creaţii Divine, ci nişte animale evaluate.

 

 

Smithsonian a distrus mii de schelete uriașe şi a falsificat istoria

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here