Uniți apărăm drepturile părinților

Alina Gemănaru

Ne-am trezit într-o țară în care suntem nevoiți să luptăm cu Guvernul ca să respecte legile! 
Ne-am trezit într-o țară în care Guvernul, organul central executiv al puterii de stat, nu doar încalcă flagrant drepturile copiilor și drepturile părinților noștri, dar le fură banii din alocații și pensii care sunt și așa puțini! 
După ce ne-am adunat să ne apărăm copiii, acum trebuie să o facem și pentru părinții noștri. 
Oamenii ne-au solicitat să ne implicăm pentru o nouă încălcare a legii: și anume încălcarea legii pensiilor. 
După o viață în care au muncit din greu, ajunși la bătrânețe, bolnavi și cu o pensie mizeră, părințiilor noștri li se fură și acești puțini bani. 
Scânteia de care vorbeam la nașterea demersului civic “Uniți apărăm drepturile copiilor” arde din ce în ce mai luminos și tot mai mulți oameni gasesc curajul de a solicita ajutor, de a riposta! 
Ne-am trezit într-o țară în care guvernul  ÎNCALCĂ legile folosindu-se în mod abject de o pandemie care a îngenuncheat o lume întreagă, justificându-și DERAPAJELE la fiecare pas.Ne-am trezit într-o țară care ne ignoră și ne folosește. Dar cel mai important lucru este că: NE-AM TREZIT! Ne-am trezit și vom lua atitudine! Vom obliga guvernul să respecte legile și să NE respecte !Inițiem un nou proces colectiv pentru a obliga Guvernul să respecte legea și să mărească pensiile. 
 #AJUNGE  #HAI_CĂ_SE_POATE

“Uniți apărăm drepturile copiilor și a părinților!”

Uniți apărăm drepturile părinților

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here