Sucharit Bhakdi – VIRUSUL COVID 19 NU ESTE UN VIRUS LETAL

Jurnaliștii de la Lumea Justiției ne prezintă o dovadă care arată că isteria mondială care amenință să distrugă zeci de state și să arunce în aer economia, este lipsită de justificare.

Profesorul de microbiologie moleculară Sucharit Bhakdi, de la Universitatea Christian-Albrechts din Kiel (Germania), susține că virusul COVID-19 este un virus ca oricare altul, care produce un numar infim de victime. Si că, în realitate, 99,5% dintre cei infectați cu COVID 19 nu sunt afectați de acest virus. “99,5% dintre cei infectaţi au simptome uşoare sau nu au deloc”, spune profesorul.

El demonstrează că în Germania – unde s-ar aplica azi ipoteza extremă că ar muri 30 de oameni pe zi din cauza virusului COVID 19 – în realitate mor în fiecare zi peste 2.200 de oameni de diverse afecțiuni.
Și că este o uriasa greșeală să se pună decesele celor infectati cu Covid 19 pe seama acestui virus.

Renumitul profesor susține că cei care mor, cu vârste de peste 60 de ani, au nenumarate alte afecțiuni grave de sănătate și că se greșeste profund că decesele persoanelor infectate cu Covid-19 se pun pe seama acestui virus.
El spune că bătrânii care mor „infectați cu coronavirus” în realitate ar trebui să se spună că mor de afecțiunile severe de sănătate pe care le au.

În același timp, Bhakdi face o paralelă între China și nordul Italiei – unde s-au înregistrat cele mai multe decese, și spune că aceste două țări au în comun un aer extrem de poluat, care afectează plămânii populației.

Profesorul mai spune că statisticile deja au arătat că noul coronavirus nu afectează serios tinerii și persoanele fără boli preexistente. Concluzia este că guvernele ar trebui să renunțe la măsurile stricte de izolare a oamenilor în locuințe și să se gândească la sănătatea acestora (care mai rau este agravata prin ținerea în case), dar și la impactul groaznic asupra economiei. “Toate aceste măsuri duc la autodistrugere şi sinucidere colectivă, pentru nimic altceva decât o nălucire”

Cine este Profesorul Sucharit Bhakdi (foto) și întregul interviu pe Lumea Justiției
Izolarea omoara mai rau- decat coronavirusul. Avertismentele profesorului de microbiologie moleculara Sucharit Bhakdi in majoritatea focarelor din alte parti ale lumii mortalitatea aparenta e mult mai mica nordul italiei si china au in comun poluarea intens

https://www.youtube.com/watch?v=OfYKd4C-pbE&feature=youtu.be

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here