SUA: Vaccinarea COVID-19 este obligatorie și va fi făcută cu ARMATA

Administrația Trump a anunțat că vaccinarea populației SUA va începe în scurt timp. 

Pentagonul și CDC se vor uni împreună pentru a distribui în masă vaccinul COVID-19. 

Trei potențiale vaccinuri se află în prezent în studiile din etapa 3 în Statele Unite și ar putea fi gata în câteva săptămâni, a declarat marți președintele Donald Trump.

Timpul se scurge. Și Trump are armata pregatită și gata să distribuie acest vaccin populației, indiferent dacă sunteți de acord să vă vaccinați sau nu.

Planul administrației Trump este de a distribui vaccinul mai întâi lucratorilor medicali și altor lucrători din domeniile vitale, precum și păturilor sociale vulnerabile (probabil populației mai în vârstă).

După ce producția vaccinului va crește, acesta va pus la dispoziția tuturor americanilor.

Dacă decideți că nu vreți să vă vaccinați, nu vă faceți griji, armata vă va ajuta să vă convingă.

Departamentul Apărării și Agențiile Federale de Sănătate au prezentat planurile pentru distribuirea vaccinului împotriva coronavirusului.

Pentagonul și CDC se vor uni împreună pentru a distribui în masă vaccinul COVID-19. 

Acest vaccin va fi gratuit. Guvernul spune că va plăti factura (va împrumuta bani din Rezervele Federale) pentru a vaccina pe toată lumea, potrivit democratului Watauga.

„Pregătirea pentru punerea în aplicare a programelor de vaccinare COVID-19, care sunt sigure și eficiente, este un următor pas critic în eforturile de protejare a americanilor, de reducere a impactului COVID-19 și de restabilire a modului nostru normal de viață”, a declarat miercuri Dr. Robert Redfield Director Centers for Disease Control, potrivit CNN.

Planurile au venit sub forma unui raport către Congres și a unei „cărți de joc” pentru state și guvernele locale, potrivit Associated Press și Fox News. Agențiile preconizează că în ianuarie va începe campania de vaccinare, deși este posibil ca acest lucru să se întâmple mai târziu. Potrivit Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor, campania de vaccinare va fi cea mai mare campanie de vaccinare ca amploare și complexitate.

Președintele Trump a declarat marți într-un interviu „Fox & Friends” că un vaccin ar putea fi aprobat „în câteva săptămâni”.

Sursa CNN, Associated Press, Fox News, beforeitsnews.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here