SIMBOL SACRU STRĂVECHI DE PROTECȚIE – SOARELE NEGRU

Soarele negru (imagine) – Acest simbol sacru este destinat să ajute oamenii pentru a supraviețui și pentru a trece prin vremuri dificile. Are menirea să întărească legătura cu rădăcinile, strămoșii și să dezvăluie cunoștințe secrete.

Acest simbol a fost dat oamenilor de zei cu mai bine de cinci mii de ani în urmă. Zeii au făcut un astfel de dar, astfel încât oamenii să poată supraviețui în vremuri dificile.

Semnul Soarelui Negru i-a ajutat să-și apere patria în timpul bătăliilor sângeroase. De asemenea, el a întărit puterea Arborelui genealogic.

Prima mențiune a acestui simbol se găsește în literatura din 1888, când faimosul teozof HP Blavatsky a creat conceptul Soarelui Negru în cartea “Doctrina secretă”.

Respectul pentru rădăcinile tale, strămoșii tăi, memoria lor, ar trebui păstrate în toate generațiile. Strămoșii ne pot oferi putere, ajuta în necazuri, ne pot oferi sprijin.  

Acest simbol ajută omul să primească protecția strămoșilor din lumea Navi. Îl ajută să ia deciziile corecte. Îl protejează de influențele negative ale altor persoane, inclusiv de influențele magice. O altă semnificație a semnului Soarelui Negru este ajutorul în dezvoltarea spirituală. În conștientizarea adevăratei căi și a sensului vieții. Simbolul mărește concentrarea, te ajută să te dezvolți și elimină convingerile false.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here