miercuri, octombrie 21, 2020
Acasă Sanatate & frumusete Secretul longevitatii preotilor egipteni a fost descoperit

Secretul longevitatii preotilor egipteni a fost descoperit

O rețetă miraculoasîă, creată pe vremea faraonului Amenhotep al IV-lea și folosită de preotii egipteni, care s-a pastrat până în ziua de azi, are efecte incredibile asupra organismului.

Ea era menită sa îi mențină mereu în putere pe sclavii ce construiau piramidele. Băutura aceasta curăță bine vasele de sânge și asigură o viață îndelungataă.

Licoarea a fost preparată de preoții egipteni, care cunoșteau tainele organismului, plantele – salbatice și cultivate – și toate virtuțile acestora.

.
Băutura cu usturoi și lămâie

Licoarea egipteanî, care avea rolul de a menține și regla echilibrul vitaminelor din organism, a primit numele de Antica, de la cele două componente: An = usturoi și Tica = lămâie. Cele doua componente asigură toată gama de efecte miraculoase ale acestei băuturi.

Vitamina A sporește densitatea și elasticitatea pielii, protejează limfa și împiedică transpirația în exces. Usturoiul, care este bogat în vitamina A, mai conține siliciu, iar acesta are un rol important în reinnoirea măduvei osoase și hematopoeza (fabricarea de globule roșii tinere). Tot în usturoi se găsește un element foarte rar, dar extrem de necesar – germaniul. Acesta favorizează formarea țesutului muscular.

Preparare

Se folosesc patru lămâi mari, bine coapte, cu coajă subțire și trei căpățâni de usturoi. Lămâile se spală și se sterg, apoi se stoarce zeama într-un vas de sticlă, foarte curat (borcan). Coaja și pulpa rămase se dau prin masina de tocat și se pun într-un alt vas (borcan). Usturoiul se curăță, iar cățeii se zdrobesc (ca pentru mujdei).

Zeama de lămâi, cojile și pulpa (date prin mașina) și mujdeiul de usturoi se pun toate într-o oală emailată; după ce se amestecă bine se toarnă în oală doi litri de apă fiartă și racită. Oala se leagă cu o bucată de tifon pus în doua și se pune în frigider pentru 72 de ore. Nu trebuie să ne temem că frigiderul va prinde miros de usturoi – lamaia îl va face să dispară.

Dupa cele trei zile (72 de ore), conținutul din vasul emailat se strecoară prin patru straturi de tifon, se pune în două sticle de câte un litru și se închid sticlele strâns. Licoarea se va păstra la frigider.

Administrare

1. Se ia timp de cinci zile, de câte patru ori pe zi, câte 50 ml, cu 30 minute înainte de masă.

2. Apoi se face pauză timp de zece zile, după care procedura se repetă.

3. Cura durează cinci luni, dupa care se face pauză timp de doua luni.

Prin folosirea acestei licori se previne orice răceala, organismul are la dispoziție un excelent tonic (îndeosebi primăvara). Se recomandă să fie folosit chiar și de către persoane perfect sănătoase.

Acest preparat poate fi considerat un remediu universal, deoarece este capabil să vindece aproape toate afecțiunile tractului gastro-intestinal și disfuncțiile hepato-biliare (mai puțin calculoza biliara). Preparatul curăță rinichii, dezinfectează caile urinare, vindecă stenocardia, restabilește inima dupa infarctul de miocard, grăbește resorbția cicatricelor postoperatorii.

Dacă se masează cu acest decoct radacina părului și se pun chiar comprese, dispar senzațiile de mâncărime și mătreață. În cazul mirosului neplăcut al gurii, se clatește gura cu decoct și se si înghit 1-2 guri. Preparatul curăță intestinul subțire, ajută în caz de avitaminoză și constipație. De asemenea, este un remediu în scorbut și în tuberculoze.

 

via: vreausaslabesc.myfreeforum.org

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Most Popular

De ce în loc să investească în spitale COVID, banii s-au dat la presă ca să sperie lumea?

Înainte de alegeri s-a întâmplat o minune! Numarul de infectați SARS-CoV-2 a scăzut brusc! Și al naibii virus, cum o fi făcut el, dar imediat cum s-au...

CARMEN TĂNASE: Scrisoare deschisă – Nu ne interziceți dreptul la cultură

Carmen Tănase  Scrisoare deschisă adresată domnului președinte al României Klaus Iohannis, domnului prim-ministru Ludovic Orban, domnilor senatori și deputați, domnilor miniștri, vouă tuturor spectatorilor Salut, dragă...

SUA: Vaccinarea COVID-19 este obligatorie și va fi făcută cu ARMATA

Administrația Trump a anunțat că vaccinarea populației SUA va începe în scurt timp.  Pentagonul și CDC se vor uni împreună pentru a distribui în masă...

Facebook a eliminat un anunț recent din campania Trump

Facebook a eliminat un anunț recent din campania Trump, susținând că anunțul conține informații incorecte despre refugiați și pandemia de coronavirus. NBC News relatează că...

Recent Comments