Rusia nu există ca stat? Cine şi când a înregistrat Rusia ca structură comercială

Administraţia prezidenţială confirmă că Federaţia Rusă… nu există ca stat

Recent internetul a fost invadat de informaţii şi discuţii conform coror Federația Rusă nu este şi nu a fost încă de la început o entitate de stat în sensul general al dreptului internațional, ci este o organizație comercială a Statelor Unite.

Se pare că una dintre puterile lumii, Rusia are o problemă, și anume, statul rus existent nu este suveran, ba mai mult, Federaţia Rusia este un pseudo-stat, o organizaţie comercială – o colonie, scrie rambler.ru.

Entitatea constitutivă „Federația Rusă” care nu exista pe teritoriul RSFSR / URSS, a fost creată ca o structură comercială și a fost înregistrată la Londra.

La verificarea subiectului „Federația Rusă” 365NEWS raportează următorul fapt – conform registrului DUNS © Numărul 531298725, Federaţia Rusă este o structură comercială, iar această structură comercială are un Director General – Dmitri Anatolievici Medvedev!

Federația Rusă este o companie de administrare străină înregistrată în registrul mondial al persoanelor juridice pe site-ul https://www.upik.de/en/ ca organizație comercială sub numărul de serie DUNS © 531298725, al cărui director este cetățeanul URSS Dmitri Anatolievici Medvedev.

Deci, să recapitulăm: Federația Rusă nu are statut de stat suveran, dar are statutul de companie de administrare comercială care gestionează teritoriul, cetățenii, drepturile RSFSR și drepturile URSS pe baza unor instrucțiuni secrete și ilegale din partea președintelui RSFSR – B. Yeltsin , președintele URSS – M. Gorbaciov și suveranul Imperiului Rus – Elisabeta a II-a. De fapt, actuala Federație Rusă este un post comercial britanic, o ocupație, administrație colonială, precum și toate componentele sale: FSB / MVD / COURT / Procuratura / Guvernatori etc. Și acest lucru este ușor de verificat, deoarece toate au aceeași înregistrare și activități comerciale licențiate.

Iată doar câteva dintre organizațiile înregistrate în Marea Britanie D&B DUNS® Number:

LLC Guvernul Federației Ruse : 531298725

LLC Ministerul Afacerilor Interne al Federației Ruse: 683530373 LLC

LLC Ministerul Finanțelor al Federației Ruse : 531213530 LLC

LLC Ministerul Energiei al Federației Ruse : 531646429

LLC Ministerul Dezvoltării Regionale al Federației Ruse: 531646764 LLC

LLC Ministerul Transporturilor din Federația Rusă : 531645986

LLC Ministerul Proprietății și Relațiilor Funciare: 531674375

Cine este președintele companiei Federaţia Rusă dacă D. Medvedev este directorul general al acestei „companii”? Puteți verifica înregistrarea și starea oricăror autorități ruse pe resursa oficială de urmărire a persoanelor juridice aici https://www.upik.de/en/upik_suche.cgi?new=1 Link works.

Federaţia Rusă este o companie privată

O confirmare clară a faptului că Federația Rusă este o firmă, iar oficialii guvernamentali sunt manageri, a fost declarația sucursalei londoneze a Deutsche Bank . Aceasta a trimis o scrisoare guvernului rus și a solicitat „informații despre compania Dvs.” https://www.fontanka.ru/2018/08/23/007/

Oficialii guvernamentali au început s-o facă pe proştii și să pretindă că nu înțeleg nimic, şi că nu este de competenţa lor. „Reprezentantul Ministerului Finanțelor a confirmat primirea scrisorii, dar a refuzat să comenteze detaliile. El a adăugat că nu au existat „cereri similare de la alte bănci”. Doi oficiali din blocul financiar și economic au spus că guvernul nu a trimis un răspuns, scrie vedomosti.ru.

Administraţia prezidenţială confirmă că Federaţia Rusă de fapt… nu există ca stat

Mulţi cetăţeni ruşi au făcut cereri către administraţia prezidenţială şi au primit răspunsul care confirmă că URSS nu a fost anulată.

Oleg Trushking (poză), un locuitor din Barnaul prezintă răspunsul pe care l-a primit de la administraţia prezidenţială.

– Am făcut o cerere către administrația prezidențială și am primit un răspuns clar: „Constituția URSS din 1977 nu a fost anulată direct de niciun act legislativ, iar statul URSS nu a fost desființat”. De asemenea, legile sovietice privind poliția și parchetul rămân neschimbate. Uitați-vă la site-ul web http://www.pravo.gov.ru/. Din document rezultă că Uniunea nu s-a dezintegrat, doar că cea mai mare putere din lume nu are în acest moment organe de conducere funcționale, spune Oleg Trushking.

Această informație, spune el, a oferit temeiuri pentru reflecții suplimentare: care este, atunci, Federația Rusă, în ce granițe se află, pe baza căror documente legale se bucură această țară de beneficiile Uniunii Sovietice?

În ceea ce privește țara numită Federația Rusă, Oleg spune: „Se crede că statul modern a fost creat prin redenumirea RSFSR prin decretul lui Elțin, care a semnat documentul ca actual președinte al Federației Ruse. Numai acest lucru face ca documentul să fie nul în domeniul juridic și juridic. În plus, am un răspuns oficial din partea Ministerului Justiției al Federației Ruse conform căruia arhivele nu conțin un document privind redenumirea RSFSR, adică, de fapt, țara noastră avea același nume și a rămas. ”

Cu toate acestea, subliniază Oleg, Federația Rusă există ca persoană juridică: „Aceasta este o companie de administrare străină înregistrată în registrul mondial al persoanelor juridice pe site-ul https://www.upik.de/en/ ca organizație comercială sub numărul de serie DUNS © 531298725, al cărui director este cetățean al URSS Dmitri Anatolievici Medvedev. Un număr de ministere și departamente au, de asemenea, înregistrări străine în aceeași jurisdicție. În consecință, toate deducerile fiscale și contribuțiile de asigurare nu se îndreaptă spre dezvoltarea patriei noastre sovietice, ci merg direct în străinătate “.

El subliniază, de asemenea, că Federația Rusă nu are niciun drept legal de a dispune (vinde, dona, închiria și utiliza) resurse imobile: terenuri, clădiri, structuri; utilități: drumuri, rețele electrice; subsol, resurse de apă și altele.

Am primit și primim de la diferite departamente ale Federației Ruse răspunsuri oficiale că nu s-au transferat active în mod corespunzător din soldul RSFSR, URSS în soldul Federației Ruse prin actele de acceptare și transfer.

 

Și întrebarea principală – suntem cetățenii cui, dacă legal nu avem cum să fim cetăţenii Federaţiei Ruse, atunci ce cetăţenie avem acum? 

– În Legea URSS privind cetățenia din 23.05.1990 N 1518-1 este interzisă dubla cetățenie, iar retragerea din cetățenie este reglementată printr-o procedură stabilită în care solicitantul este obligat în scris să ceară Sovietului Suprem al URSS să își satisfacă dorința de a se retrage din cetățenie. Se pare că am fost înșelați. Am verificat aceste informații scriind o cerere către Ministerul Afacerilor Interne al Teritoriului Altai și am primit un răspuns că nu s-au găsit documente care să confirme retragerea mea din cetățenia URSS, precum și achiziția mea de cetățenie rusă ”, spune Oleg Trushking.

Politicianul Plamen Paskov, fost candidat la Preşedinţia Bulgariei, a confirmat aceaste informaţii şi a declarat că toate tările actuale se află sub administrație colonială. Paskov susţine toată lumea se află sub ocupaţia de tip colonial a Guvernului Mondial care a creat situaţia de azi cu un singur scop, pentru a-şi intări totalitar puterea, iar acest lucru deja este pus în realizare prin: lichidarea sistemului de sănătate, lichidarea sitemului de educaţie, lichidarea industriei, lichidarea naţiunilor şi a conştiintei de apartenenţă la o naţiune, lichidarea micilor şi a marilor afaceri. Guvernul Mondial foloseşte media şi mijloacele de informare în masă pentru a manipula şi “debiliza” populaţia, scopul fiind depopularea, micşorarea numărului populaţiei, îndobitocirea şi dezumanizarea populaţiei şi crearea unei societăţi perfecte de sclavi. Acest lucru se întâmplă chiar acum, dar populaţia ţărilor nu vrea nicidecum să realizeze ce se întămplă, şi crede că totul are legătura cu “pandemia” şi se va termina odată cu ieşirea vaccinului – în imp ce aceastea sunt doar pretexte pentru desfăşurarea planului de dezumanizare a omului şi de înrobire totală a populaţiei, declara Paskov. 

Surse https://brl.mk.ru/politics  rambler.ru 

foto: voskhodinfo.su

Rusia – colonie a SUA?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here