Rusia – colonie a SUA?

Faptul că Federația Rusă nu este şi nu a fost încă de la început o entitate de stat în sensul general al dreptului internațional, ci este o organizație comercială a  Statelor Unite se discută intens în ultimul timp.

Despre acest lucru vorbesc asociațiile publice, care subliniază că, în mod legal, URSS există încă, deoarece în anii 90 s-a produs o adevărată preluare a puterii sau o lovitură de stat în țară. Înainte de aceste evenimente, pe 17 martie 1991, s-a organizat un referendum privind conservarea URSS, în urma căruia 76,4% din locuitorii țării s-au pronunțat în favoarea conservării URSS. La vot au participat în total 185,6 milioane de cetățeni ai URSS. Dar aceste date au fost ignorate de către autorități. Ca urmare, a fost creată o structură comercială nou organizată „RF. Rusia ”.

De asemenea s-a descoperit că „Proiectul de Constituție al Federației Ruse” a fost scris sub egida agenţiei americane USAID, informaţii confirmate pe site-ul lor oficial, care anunşă oficial că şi-a terminat programul de activitate în Rusia în 2012, iar consultanții SUA au lucrat și încă lucrează în guvernul Federației Ruse.

În acelaşi timp, Proiectul de Constituţie al Federaţiei Ruse a rămas doar un Proiect, nu a fost finalizat din 1992 şi aşa este numit oficial de atunci: proiect de Consitutuţie. De ce oare? Vă vom explica acest lucru în articolele care vor urma.

Conform informaţiilor recente, în acest moment SUA controlează toate cele mai importante domenii din țară, de la problemele politice la cele economice și sociale. Toate instrumentele de influență asupra vieții oamenilor sunt în mâinile lor, iar unul dintre cele mai important este politica economică gestionată prin Banca Centrală a Federației Ruse. Conform proiectului de Constituție al Federației Ruse, precum și al statutului Băncii Centrale, Băncii Centrale a Federației Ruse și a tuturor celorlalte instrumente financiare, este interzisă direcționarea de fonduri pentru dezvoltarea Rusiei. Prin urmare, toate resursele ţării (gaz, petrol, și alte minerale) sunt retrase din Rusia prin achiziționarea de titluri SUA și în alte moduri posibile. Astfel, Federația Rusă, în loc să-şi dezvolte economia, sprijină economia SUA.

Se pare că Federația Rusă nu este de fapt un stat cu suveranitate deplină, ci o colonie a Statelor Unite, o țară care se consideră câștigătoare în Războiul Rece și, prin urmare, un stăpân complet pe teritoriul Rusiei, scrie absoluttv.ru.

Autoritățile americane consideră Rusia colonia lor, deoarece autoritățile rusești le-au predat toată suveranitatea în anii ’90. Toate întreprinderile din URSS au fost aduse într-o stare de faliment, cumpărate la prețuri mici de către capitaliștii din SUA și Europa, iar acum populația Rusiei nu dispune de veniturile din fabricile și fabricile care erau odinioară profitabile, precum și după privatizările și licitațiile de împrumuturi pe acțiuni care au avut loc în Rusia, cetățenii URSS au pierdut activele.

Faptul că toate marile companii comerciale sunt deținute de proprietari străini este cunoscut de mult. Dar puțini oameni s-au întrebat, de ce se întâmplă acest lucru? Cum a fost posibil ca cea mai bogată țară în resurse (Rusia, URSS) a trăit atât de prost, sau mai bine zis 99% din populație nu a primit niciun venit din resursele țării lor și 1% dintre cei mai bogați oameni au dispus de tot ceea ce a fost acumulat de generațiile anterioare ale URSS.

Dar, întrucât normele legale din timpul loviturii de stat din anii 90 nu au fost respectate, o parte din populația Rusiei crede acum că statul URSS există încă, şi că toate instituțiile acestei formațiuni de stat funcționează. Însă, în acest moment Federația Rusă (Rusia) se află sub ocupaţie şi este o colonie americană, dar există posibilitatea ca populaţia să-şi restituie toate drepturile, așa cum declară susținătorii URSS legal existenți.

Ca o confirmare a celor afirmate mai sus, în 2012, în Rusia a fost infiinţată Mişcarea de Eliberare Naţională.

Mișcarea de Eliberare Națională (abbr. NOD ) este o asociație politică rusă. Prima mențiune a acestei structuri datează din noiembrie 2012, iar ca obiectiv, stabilește restabilirea suveranității Rusiei. Mișcarea reprezintă cursul național și integritatea teritorială a statului în interiorul granițelor din 1945.

Federaţia Rusă este o organizaţie comercială – o colonie? 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here