Românii umiliţi, alungaţi din piaţă, îşi vând marfa jos, în ploaie, lângă toaleta publică

Oameni umiliti, pusi sa vanda marfa direct de pe jos, in ploaie. In Valcea, zeci de producatori şi-au insirat legumele si fructele pe trotuar sau in strada. Se plang ca muncesc intr-un focar de infectie si, pentru asta, platesc si taxa, informează observatornews.ro.

Acestea sunt imaginile umilintei romanilor.

Alungati din piete de Guvernul PNL condus de Ludovic Orban pe motiv de Covid, guvern care a lasat insa supermarketurile deschise, taranii au ajuns sa-si vanda marfa intr-o piata din Dragasani, Valcea, direct de pe trotuar, scire Lumea Justiţiei.

La cativa pasi de toaleta publica de unde emana mirosuri grele:

“Ne-am obisnuit cu mirosul asta”.

O batrana infrigurata si zgribulita spune reporterilor Antena 1 ca banii obtinuti din vanzarea produselor nu acopera nici macar taxa de piata pe care este obligata sa o plateasca:

“ Nu vandui nici de taxa. Dar taxa ne-o lua”.

Administratorul pietei spune ca se asteapta urgentarea redeschiderii pietelor dupa ce in Parlament a trecut amendamentul PSD. Numai ca presedintele Iohannis , care trebuie sa promulge legea pentru a intra in vigoare, pare a fi de alta parere:

“Eu cred ca masura luata de Guvern este una justa”.

Ceea ce inseamna ca taranii vor fi in continuare umiliti, vor fi obligati sa-si vanda marfa in frig, in conditii insalubre.

http://https://www.youtube.com/watch?v=bdsUBXO38AY&feature=youtu.be

 

Sursa Lumea Justiţiei 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here