România e deținută de străini. Toate activele statului sunt deținute de străini. VIDEO

Prof. dr. Călin Georgescu este expert român specializat în dezvoltare durabilă. Are o recunoaștere în domeniu după 17 ani de serviciu în zona de mediu la Națiunile Unite.

Călin Georgescu susține că România nu mai este condusă de nicio instituție a statului – este condusă doar de străini, deoarece toate activele statului sunt deținute de străini; băncile sunt deținute de străini, peste 90% sunt bănci străine; și pârghiile strategice sunt deținute de străini. Noi am defrișat nu doar trunchiul din pădurile românești, noi am defrișat trunchiul de suveranitate.

România este o țară vândută străinilor, este o națiune fără țară. România este împărțită – sunt mai mulți în afară care o conduc. În primul rând sunt marile corporații.

Călin Georgescu susține că actuala criză poate fi o ocazie pentru poporul român pentru redeșteptare. Expertul spune că în țara noastră ar trebui să existe un banner uriaș care să treacă peste toată România și pe care să fie scris: Popor român, nu-ți mai alege conducătorii care nu te iubesc!

România nu se va sfârși din cauza celor care fac rău, ci din cauza celor care se uită la ei și nu fac nimic, spune el. VIDEO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here