România a depășit azi oficial rata mondială a mortalității

România a depășit azi oficial rata mondială a mortalității.

Asta în condițiile în care noi am avut două luni înaintea altor țări.

Oficialii se declară mulțumiți și spun ca rata mortalității este mică…

Români, stăm în casă degeaba! Ăștia, autoritățile, ne omoară, fizic și economic, nu fac altceva!

Măsurile luate de vârf nu țin epidemia sub control, nu ne scapă de coronavirus, ci extind epidemia și ne omoară. Aștia profită de pandemie și ne țin în casă ca să fure. Atât.

Ați văzut de la început, cum din ianuarie nu au vrut să ia măsurile necesare ca să ne salveze de coronavirus. Sunt actiuni deliberate, făcute într-un mod intenționat încă de atunci.

Trebuie să ne apărăm.

Oamenii sunt omorâți în spitale, pe noi ne otrăvesc în case cu clor și cu alți dezinfectanți. Deja avem 1,5 mln de șomeri și câteva zeci de mii de firme care au intrat în faliment! Bătrânii și copiii din multe familii deja se culcă flâmănzi. 10 copii au fost diagnosticați pozitivi COVID-19, în timp ce mamele lor nu au coronavirusul. Am rămas fără spitale, și se moare din alte boli, oameni tineri și bătrâni care nu au coronavirusul și ar fi putut fi salvați. Și dacă ai coronavirus sau vei ajunge să te infectezi deja nu mai ai unde sa fii tratat.

Oamenii în continuare nu sunt testați, ceea ce va duce la o răspândire și mai mare a virusului. În aceste condiții noi nu vom scăpa de virus și pe zi ce trece ne infectăm tot mai mulți și mor tot mai mulți.

Conducerea țării intenționat și deliberat a luat și ia măsuri ca să ne omoare și să ne distrugă, și asta vedeți zi de zi. Ne-au furat și ne fură în continuare banii de la sănătate, ca să ne lase fără medici și spitale. Nu ne testează. Ne țin în case cu armata, nu în scopul de a eradica virusul (pentru că toate măsurile luate de ei duc la efectul invers), ci ca să ne distrugă economia, să fure banii noștri, să ne taie și să vândă pădurile, să-și cumpere mașini de 2 mln de euro și să construiască baze NATO.

Asta fac ei acum, profitând de pandemie, ne omoară și ne distrug.

Trebuie să ne apărăm, așa din casă trebuie să ne apărăm măcar ce ne-a mai rămas.

Elena Porubin

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here