Răzvan Savaliuc a reușit – ÎL ADUCE PE IOHANNIS ÎN INSTANȚĂ

Dupa o lupta dusa cu tenacitate si curaj la Parchetul General, care a durat mai bine de doi ani, redactia Lumea Justitiei a reusit ceea ce pentru multi ar parea imposibil. Pe 7 octombrie 2020, orele 09.00, la Sectia penala a Inaltei Curti de Casatie si Justitie (dosar nr. 1120/1/2020) se judeca primul termen in “Procesul 6 case” in care Lumea Justitiei a formulat plangere penala impotriva sotilor Carmen si Klaus Iohannis pentru modul fraudulos in care au dobandit doua imobile in centrul Sibiului.

Vom fi prezenti la proces reprezentati de maestrul Catalin Dancu din Baroul Bucuresti (cel care a ocupat functia de consul general al Romaniei la New York), unul dintre cei mai curajosi avocati si cei mai buni pledanti la bara, scrie Lumea Justiției.

Pe 7 octombrie a inceput la Inalta Curte “Procesul 6 case”, in care PICCJ a musamalizat plangerea penala facuta de Lumea Justitiei impotriva sotilor Carmen si Klaus Iohannis. Maestrul Catalin Dancu intra la rupere pentru a demasca ce a ascuns parchetul! Inalta Curte trebuie sa retina cauza spre judecare, intrucat la dosar s-au strans toate probele care dovedesc ca sotii Iohannis au dobandit cu acte false un imobil care i-a imbogatit cu 320.000 euro.

Desi intreaga opinie publica a fost informata despre acest proces, Klaus Iohannis nu a inteles nici pana azi sa returneze cei 320.000 euro pe care i-a incasat pe nedrept, chiar daca a recunoscut public ca din banii obtinuti de la Raiffeisen Bank si-a mai cumparat “doua casute”. Despre celelalte casute, sa nu uitam, a pretins ca le-a dobandit dand meditatii.

Va vom tine la curent cu derularea acestui proces despre care putem sa va spunem ca avem o singura dorinta: sotii Iohannis trebuie sa fie obligati sa dea banii inapoi, iar Statul roman trebuie sa gaseasca curajul sa ii ceara chiar si cu de-a sila, scrie Lumea Jusiției.

Citiți în articolul publicat de Lumea Justiției mai multe detalii despre acest proces scandalos, unde este publicat și contractul de inchiriere al sotilor Iohannis perfectat cu Raiffeisen Bank, de pe urma caruia semnatarii au incasat 640.000 euro, din care 320.000 au revenit familiei Iohannis.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here