Răspândacul de Covid, o specie nouă, potențial periculoasă

Răspândacul de covid,
o specie mai nouă, potențial periculoasă, despre care abia începem să învățăm după ce experții guvernului Orban au reușit să o fotografieze în sălbăticie.
Facultativ nocturnă, frecvent ia forma unui adolescent sau piețar, mai rar taximetrist sau șofer de ocazie, umblă năucă de colo-colo, se mai oprește când la o șaormerie, când în stație la tramvai, îi place să agrege în grupuri frecvent numeroase, alături de alți răspândaci sau răspândaci în devenire.
Specialiștii guvernamentali povestesc din expedițiile de documentare că fiara fuge când e confruntată de autorități, scuipă, stupește, mormăie de ocultă și conspirații.
Răspândacul de Covid trăiește intr-o simbioză socială cu un alt mamifer misterios: zvonerul de Covid.
Zvonerul de Covid doar în condiții speciale de presiune și temperatură devine răspândac de Covid. De obicei trăiește izolat, petrece zile și nopți prin biblioteci obscure de unde adună ca Albina informații diverse, cum ar fi Lățimea de bandă în frecvența 5G, marile ordine masonice de rit răsăritean, urmașii ilegitimi ai cruciaților și rosicrucienilor, experimentele din aria 51 și alianța diabolică dintre Rotschild și Rockefeller pentru dominația mondială. Recreația frecventă a unui zvoner de Covid este pelerinajul la moaște, unde zvoneri și răspândaci pot fi văzuți, în mod excepțional, laolaltă, pentru scurte perioade și de obicei șușotind, împărțind pamflete sau amulete care să ecraneze radiațiile și urmărirea telefoanelor.
O variantă îndeosebi periculoasă a zvonerului de Covid, etologii au constatat cu stupoare, a reușit să se aclimatizeze în sistemele de ventilație ale aparatului guvernamental. Probe pozitive au fost recuperate și din clădirea Parlamentului, unde mai mulți zvoneri au lansat, în ultimele luni, semnale acustice de avertizare către ceea ce se crede a fi varianta originală, naivă, a mamiferului.
Sau așa a concluzionat Ludovic Orban după ce s-a uitat pe Animal Planet.
Acesta este un famplet. Dacă era pamflet, lucrurile stăteau pe dos.

Gabriel Diaconu, Medic psihiatru

Sursa Facebook

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here