Prima preocupare a noului primar din Timişoara – promovarea LGBT/ AFIŞ Timişoara

 

Asta vom păți dacă vom vota în continuare partide care susțin depravarea sexuală
În Timișoara a ieșit un primar de la USR (nu merită sa-i mai menționez numele cum nici Biblia nu i-a menționat numele soției lui Lot, o femeie cu inima legată de curviile și destrăbălările Sodomei), iar una dintre primele acțiuni ale acestui primar a fost să sărbătorească ziua toleranţei cu afișarea prin oraş a steagului destrăbălării sexuale şi multe alte poze printre care și una cu un bărbat rujat (explicați copiilor voștri poza aceasta cu un bătrânel rujat). Oare câți “creștini” l-au votat?
Dacă vom continua să votăm aceste partide, despre care ştim clar că susțin revoluţia destrăbălării sexuale, ne vom trezi ca în Viena cu semafoare care să ilustreze bărbaţi tinându-se de mână, vom vedea ca în Paris treceri de pietoni colorate şi afișe la metrou şi aeroport cu bărbați sărutându-se. Situaţia va deveni chiar mai agresivă, se vor crea presiuni să cedăm educaţia copiilor în mâinile lor (presiuni respinse in primă fază în România), vor continua cu presiuni pentru a permite căsătoriile colorate şi apoi înfierea de copii. Deci se va întâmpla ca în vorba celebră a românului, dacă le vom da un deget nu ne vor lua toată mâna, ci tot corpul, sufletul şi duhul.
Nu pot fi “tolerant” cu o “ideologie” care-mi băga pumnul în gură, care-mi cere să nu mai numesc păcatele sexuale ca fiind păcate, care-mi cere să spun contrar credinței mele că familia nu e doar cea formată între un bărbat şi o femeie, care-mi cere să nu mai predic Biblia, care-mi cere să cedez educaţia bunului simţ şi a înfrânării în favoarea destrăbălării de la vârsta preadolescentină. Nu voi da dreptul meu de a fi creștin pe foamea lor de a-mi spurca societatea, școala și Biserica!
Toni Berbece 

 

În Romania sunt zeci de mii de copii bolnavi de cancer, nu avem spitale şi condiţii pentru bolnavi, sunt peste 2 milioane de diabetici, în jur de 4 milioane de oameni infestaţi cu virusul hepatic.

Dar de aceşti oameni nu vorbeste nimeni!

Nu le apără nimeni drepturile şi viaţa!

Autorităţile nu sunt interesate să-i apere şi să-i ajute!

În schimb, se vorbeşte şi ni se bagă pumnul în gură pentru a promova LGBT! Chiar dacă nu există discriminare în acest sens şi nu au nevoie de ajutor din partea autorităţilor, cum au nevoie mii de copii bolnavi care se luptă pentru viaţă şi nu-i bagă nimeni în seamă!

Oare v-aţi întrebat de ce?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here