PNL blochează legile care ne-ar păsui de la plata ratelor, impozitelor şi chiriilor

PNL a votat azi împotiva proiectelor de legi care erau menite să ne ajute să trecem puţin mai uşor prin criza economică – legile pe care le aşeptăm cu toţii prin care populaţia ar putea fi păsuiă de la plata ratelor la bănci, a impozitelor şi chiriilor.

Două proiece de legi în acest sens au fost propuse de PSD, ALDE şi Pro România.

PNL a votat împotriva acestor proiecte, şi mai mult decât atât,  Florin Roman, liderul deputaţilor PNL, a anunţat că va ataca aceste proiecte de legi la Curtea Constituţională. Ceea ce înseamnă ca PNL face tot posibilul pentru a bloca şi a tergiversa aceste legi să intre în vigoare. Iar acest lucru este revoltător.

Citiţi mai mult aici:

https://www.luju.ro/dusmania-liberala-stupefiant-pnl-blocheaza-legile-prin-care-romanii-ar-putea-fi-pasuiti-de-la-plata-impozitelor-a-chiriilor-si-a-ratelor-la-banci-liderul-deputatilor-pnl-florin-roman-a-anuntat-atacarea-la-ccr-a-proiectelor-de-legi-initiate-de-psd-alde-si

Vreau să vă amintesc că PNL-ul este preocupat în aceste zile de alte probleme şi de alte proiecte de legi. Alina Gorghiu tocmai a propus doua proiecte de legi care presupun modificarea Codului Penal, prin care deţinuţii condamnaţi până la 7 ani să nu facă puşcărie, ci să stea în arest la domiciliu. Proiectele au fost votate de Senat.

Fac un apel către PNL.

Dragă PNL, vreau să vă anunţ că ne aflăm într-o criză fără precedent, în deplină pandemie, şi în război cu noul coronavirus. Poate că nu ştiţi! Poate că ar fi timpul să aflaţi şi voi ce se întâmplă în ţara noastră acum şi să nu vă mai bateţi joc de noi, oamenii, cand suntem într-o situaţie groaznică şi fără precedent, ne-am pierdut job-urile şi afacerile. Nu vreau să vă amintesc că pentru asta sunteţi plătiţi din banii noştri cu nişte salarii imens de mari, ci să apelez la calitatea voastră umană. Suntem ţinuţi în casă, speriaţi de virus, şi îngroziţi de acţiunile voastre! Măcar din milă pentru oameni, poate totuşi vă apucaţi să faceţi şi ceva pentru noi…

Elena Porubin

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here