Partidul Comunist Chinez anunţă că toată ISTORIA a fost FABRICATĂ şi este FALSĂ

Un renumit profesor din China a transmis recent o prelegere pe internet, unde afirmă că Occidentul a fabricat o istorie falsă.

Menţionăm că Huang nu este un om oarecare, ci un profesor renumit care predă la Școala de Arte și Arheologie de la Universitatea Zhejiang – una dintre cele mai vechi, mai selective și de prestigiu universități din China.

Este evident că în China nu mişcă nimeni la aşa nivel, şi nu se fac astfel de declaraţii, fără un ordin direct de la Partidul Comunist. Toată lumea înţelege că profesorul nu a făcut de capul lui o prelegere întreagă pe acest subiect pe internet, prelegere preluată la comandă de mass-media chineză.

Hong Kong News outlet Hong Kong 01 este doar una dintre multele mass-media în limba chineză care au raportat despre afirmațiile inedite, după ce profesorul Huang Heqing a transmis recent prelegerea pe internet.

Huang Heqing a afirmat în prelegerea sa, că în secolele XIX-XX, Occidentul a falsificat relicve istorice și culturale și a cheltuit sume uriașe de bani fabricând artefacte antice false, peste tot de la Marea Mediterană până la India.

Piramidele din Khufu și Marele Sfinx din Giza au fost realizate din beton și au fost construite în secolul al XIX-lea, susține Huang.

„Un cunoscut chimist francez și om de știință a efectuat analize fizice și chimice asupra piramidei Khufu în anii 1980 și a confirmat că, în afară de o cantitate mică de piatră naturală, aceasta consta în cea mai mare parte din beton”, spune Huang, referindu-se la teoriile controversate ale lui Joseph Davidovits , care susține că egiptenii au construit piramida folosind un ciment pe bază de calcar inventat cu mii de ani înainte ca romanii să inventeze betonul.

„Un alt om de știință din domeniul materialelor din Statele Unite a ajuns la o concluzie similară”, spune Huang.

„Egiptul antic pe care îl cunoaștem astăzi este de fapt un basm fabricat de istoricii ortodocși occidentali încă din secolul al XIX-lea,” anunţă profesorul.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here