PARLAMENTUL ROMÂN NU A DAT NICIO LEGE PRIN CARE SĂ IMPUNĂ PURTAREA MĂȘTII PE FAȚĂ

PARLAMENTUL ROMÂN NU A DAT NICIO LEGE PRIN CARE SĂ IMPUNĂ PURTAREA UNEI MĂȘTI PE FAȚĂ 

OBLIGATIVITATEA DE A PURTA MASCĂ ESTE ILEGALĂ 

Juridic vorbind, trebuie să știți că NU EXISTĂ nicio lege care să vă oblige să purtați mască. 
De ce? Pentru că obligativitatea (inexistentă în acest caz) se bazează pe un simplu ordin de ministru. Știți ce este un ordin de ministru? Este un text emis de către Minister care doar dă exemple și care totodată detaliază, pas cu pas, modul în care o anumită lege trebuie să fie aplicată. 

Orice lege emisă de Parlament este sau trebuie urmată de norme metodologice de aplicare a legii, care detaliază și clarifică toate aspectele de interpretare a paragrafelor legale în cauză.
Acesta este purul si singurul adevăr! Și mai sunt încă multe aspecte discutabile pe această temă… Pentru a vă CONVINGE singuri, vă rog citiți de pe linkul de mai jos “ordinul de ministru” în cauză: link Ministerul Sănătății obligativitatea purtării măștii.

Așadar, reiese foarte clar din text că trebuie să existe un medic la ale cărui indicații să se poarte masca. Unde este acest medic? Care medic?

Vedeți acum în ce mod sunteți păcăliți, abuzați, manipulați atât voi cât și copiii voștri? 
Acesta este ADEVĂRUL!

Eu nu înțeleg “CUM?” și nici “DE CE?” noi nu am citit și nici nu citim acest ordin? Un ordin care încă o dată subliniez: nu este lege.

ATENȚIE! Chiar și în acest context, ordinul spune DOAR să purtăm mască, nu spune nicăieri să o purtăm pe față! Intenționat. De fapt nu spune deloc unde să o purtăm și nu da niciun detaliu cum să o purtăm.

DE CE? De frică! Pentru ca ei stiu că ne încalcă drepturile noastre constituționale, drepturi fundamentale ale omului. 
Și atunci ei ce fac, doar ne sperie bazându-se pe frică și pe lipsa noastră de cunostințe si de dorința de a cerceta, de a afla.

Suntem chiar oi, corect?

CONCLUZIA este că putem purta masca foarte bine și în buzunar! Este JURIDICĂ ELEMENTARĂ. Ordinul de ministru NU are o lege la bază!

LEGAT DE AMENZILE DATE… și care încă se dau. De fapt nu s-au dat asemenea amenzi, adică nu s-au dat amenzi pentru că “nu ai avut mască”. Nu! Majoritatea amenzilor au fost și sunt încă date pe ultraj, dar lumea nu știe ce încadrare este scrisă acolo pe procesul verbal. Polițiștii au fost învățați să adauge acolo și nu mai știu ce alte articole din unele legi care sunt invocate. Abuz, nu? Ăștia suntem noi: creduli si supuși.

Oameni în 2020 care din pacate nu ne cunoaștem drepturile! Pentru a încheia despre amenzi, în concluzie, majoritatea oamenilor au primit amenzi pentru că, surpriză, au țipat la polițist sau pentru că s-au luat de el. Ooops…

Despre “PANDEMIE” în Romania:

Știți că, aici, în Românica noastră, aleșii noștri, au uitat să declare până și pandemia?
Deci toate legile date pe timp de “pandemie” nu credeti că nu au avut și nu au fundament? Sau credeți că au? Ce ziceți? Putem zice în CONCLUZIE că nu suntem în nicio pandemie!

Repere: Legea 55 din 2020 care are articole abrogate de Curtea constitutionala deoarece încălcau drepturi fundamentale ale omului.
P.S. Mai sunt “habarniști” profesioniști, gen avocați etc. care încearcă să dea totul, în special partea legală, pe UE și legi guvernante ale UE. Care, zic ei, primează… Cum să primeze o normă Europeană la mine în țară? Norma Europeană este directoare, adică de tip “guideline”. O indicație și atât!

Violet Sole
Pentru mai multe detalii și comentarii SURSA aici

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here