Parlamentul German: Masca este periculoasă – valorile CO2 din sânge cresc semnificativ

Presa germană a publicat o informație alarmantă, referitor la purtarea măștilor, măsură care a fost introdusă în contextul pandemiei coronavirus COVID 19.

Președintele Parlamentului German (Bundestag), Wolfgang Schäuble, a trimis printr-o Comunicare internă un mesaj adresat parlamentarilor germani – mesaj care ridică mari semne de întrebare. 
Notificarea internă conține informații despre manipularea, timpul de purtare, eliminarea și curățarea maștii. Se recomandă spălarea măștilor refolosibile la 60 de grade. Cu toate acestea, unele propoziții din recomandare ridică mari întrebări. Ce anume scrie în Comunicare:

„După doar 30 de minute de purtare (a măștii), în funcție de tipul de acoperire a gurii și nasului, poate exista o creștere semnificativă a valorilor de CO2 din sânge, din cauza aerului expirat. Din această cauză, la fiecare 30 de minute, ar trebui să scoateți masca de pe nas și gură, s-o  împingeți sub bărbie pentru a respira adânc.” 

O creștere a nivelului de CO2 din sânge? Masca trebuie împinsă sub bărbie?

Mesajul intern trimis se adresează, în principal, celor aproximativ 3.100 de angajați ai administrației Bundestag și celor aproape 2.800 de angajați ai Parlamentului din Berlin. 


poza Președintele Bundestag Wolfgang Schäuble (CDU) vorbește în Bundestag.

Sursa 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here