Pacient confirmat cu coronavirus plimbat fără izoletă, scos afară pe frig, scrie newsallert.ro

Un bărbat confirmat cu coronavirus a fost scos din secția de ATI a Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț, pentru a fi trimis la Iași, în condiții greu de imaginat: inumane dar și fără a respecta măsurile minime sanitare, scrie newsallert.ro

Bărbatul, aflat în stare gravă după ce a fost plimbat de 3 ori prin spital în 10 zile, a fost pus pe o targă și scos afară în maiou, deși erau doar 4 grade Celsius.
După cum se vede, peste el este pusă doar o pătură. Este legat cu bandă adezivă peste picioare. Trei sacoșe în care familia a apucat să îi pună câteva lucruri sunt și ele peste pacient.

Dar în afară de o mască de protecție peste gură și nas, absolut nici o măsură de protecție. Asta deși pacienții confirmați cu coronavirus trebuie duși cu izoleta sau în costume speciale.

”Pompierul nu avea ochelari de protecție, doar mască! A refuzat să-i ajute pe brancardieri din acest motiv, dar la sfârșit închide ușa… Dacă era corespunzător, putea da o mână de ajutor celor care s-au chinuit să urce targa în mașină! Dar de unde echipament???”, a declarat, pentru newsallert.ro, soția pacientului.

Sursa newsallert.ro

Citeşte şi:
MEDICII DIN ARAD STRIGĂ AJUTOR PLÂNGÂND ŞI LI SE SPUNE SĂ TACĂ – FOTO/VIDEO
http://raintv.eu/actual/spitalul-din-arad-striga-ajutor-plangand-si-le-spune-sa-taca-foto-video/

PACIENT CONFIRMAT CU CORONAVIRUS PLIMBAT FĂRĂ IZOLETĂ, SCOS AFARĂ ÎN MAIOU PE FRIG
http://raintv.eu/actual/pacient-confirmat-cu-coronavirus-plimbat-fara-izoleta-scos-afara-in-maiou-pe-frig/

MINIŞTRII DIN GUVERNUL CROAŢIEI ÎŞI DONEAZĂ SALARIUL PE O LUNĂ PENTRU A AJUTA ŢARA
p://raintv.eu/nou/1020/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here