ONU recunoaște: vaccinarea a provocat izbucnirea bolii pe care trebuia să o elimine

Ar trebui să fie unul dintre cele mai mari scandaluri în sănătatea publică, dar este trecut sub tăcere din cauza personajelor și organizațiilor implicate. 

ONU a fost obligată să recunoască un lucru îngrozitor: o campanie internațională de vaccinare a provocat, de fapt, izbucnirea bolii pe care trebuia să o elimine.

Organizației Mondiale a Sănătății de zeci de ani duce o campanie de vaccinare prin care ar trebui să oprească poliomielita. 
Dar vaccinurile OMS, în loc de eradicarea poliomielitei, omoară și lasă paralizați zeci de copii și tineri care trăiesc în țările sărace. 
Oficialii din domeniul sănătății încep să recunoască faptul că vaccinurile au avut următorul efect: copiii au rămas paralizați. 

Această ultimă pandemie a izbucnit în Ciad și Sudan, iar vinovatul a fost identificat: un virus poliomielitic derivat din vaccinul oral de tip  2. 
Funcționarii se tem că această nouă tulpină periculoasă ar putea trece continentele în curând, provocând în continuare focare mortale în întreaga lume.

Acest dezastru Big Pharma nu este nou. 
Prin această campanie de vaccinare, OMS a reintrodus boala în Pakistan, Afganistan și Iran. Regiunea Asiei Centrale a fost lovită de o tulpină virulentă de poliomielită care a fost generată de vaccinuri. 
De asemenea, în 2019, guvernul Etiopiei a ordonat distrugerea a 57.000 de flacoane de vaccin oral antipoliomielită, în urma unui focar similar de poliomielită indus de vaccin.

Vaccinul împotriva poliomielitei este livrat populației africane de consorțiu care este susținut și finanțat de Fundația Bill & Melinda Gates.

Sursa  www.activenews.ro, preluat de Romanian Global News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here