O femeie te învaţă cum să agăţi pe internet

Bărbați, sunt de partea voastră. Cumva. Cred că problema e că vă lăsaţi duşi de nas de combinatorii profesionişti şi de prietenii voştri în călduri. În loc să ascultaţi sfaturile bărbaţilor despre femeile de pe net, ce-ar fi să-i cereţi sfatul unei femei?

În primul rând, pune-ți poza ta la profil și scrie numele tău.
Cum ai vrea să te bage în seamă sau să-ți vorbească, dacă ai numele King Lion sau alte variante de genul?

Scrie de unde ești, unde locuiești, lucrezi, înveți. Dacă vrei să abordezi pe cineva, să ştii ca primul lucru pe care îl va face, se va uita pe profilul tău, ca să vadă dacă o interesează persoana ta sau nu.
Cum ai vrea să te ia în serios, dacă la profilul tău scrie: Ionuț din Timișoara, și atât.

N-o întreba dacă e din Baia Mare sau dacă stă în București, când la profilul ei scrie: „din Baia Mare, trăiește în București”.
Nu ne spune „frumoaso”, „babe”, „sexy”, „yubi”.
Devii echivalentul internetului pentru salahorul de pe şantier care fluieră după femei. Apoi „babe”, „sexy”, „iubi” sunt agasante pe atât de multe niveluri.

Spune-i că este frumoasă, dar găsește o modalitate simplă și elegantă.

Nu-i spune o glumă proastă.
Da, umorul este sexi. Dar dacă tu dai copy-paste de pe un site de glume de dobitoci, nu-i dovedeşti cât de amuzant eşti,

Nu mai trimite mesajul ăsta:
„De obicei, nu abordez femei pe internet, dar te-am văzut și nu am rezistat.”
Nu ești nici pe departe singurul care scrie asta! Iar dacă, într-adevar, nu ți s-a mai întâmplat niciodată, și ai vazut zâna și te-ai îndrăgostit pe loc, găsește alte cuvinte.

Nu fi ţăran, dacă vezi că nu-ţi răspunde.
Mulți se enervează că nu li se răspunde la mesaje. Nu o lua personal şi nu te enerva. Poate e ocupată și nu poate răspunde când scrii sau poate nu ai avut o abordare tocmai reușită.

Dacă vrei doar o aventură, spune că asta vrei, dar n-o face la modul porcos.

Dacă vrei o relaţie, nu e nevoie să scrii asta în loc de salut, nu vrei să pari disperat.

Şi nu ne mai spune fanteziile tale erotice, opreşte-te.

Şi orice ai face, nu scrie că de obicei eşti timid şi că nu ştii de unde ai avut atâta curaj acum. Ne dăm seama că vobești aiurea şi nici nu ne simţim onorate că suntem excepţia de la normalitatea ta.

Nu trimite poze cu penisul.
Bărbaților, nu vă mai consideraţi penisul atrăgător. Mai bine câteva poze cu voi îmbrăcaţi la profil.

Nu pune prea multe întrebări şi nu scrie mesaje prea mari.
Asta ne dă senzaţia că avem teme pentru acasă. Când întrebările sunt prea specifice sau prea personale, deranjează. Vrei să o inviți în oraş? Să începi doar cu „bună” e monoton, dar să scrii paragrafe întregi e mult mai plictisitor.

Acum ştii ce nu ar trebui să faci. Cât despre ce ar trebui să faci, e simplu: fii elegant, drăguţ, autentic și evită detaliile sexuale.

Ce-ar putea funcţiona? Fii sincer: m-am uitat la pozele tale şi cred că eşti simpatică. Frumoasă. Drăguţă. Sau leagă-te de un subiect pe care am putea să-l aveti în comun, poate vreo postare. Sau, în ultimă instanţă, oricum ai şanse mai mari cu: aş vrea să te cunosc, dar habar nu am ce să-ti scriu.”

Nu uita că ai o singură șansă să faci o primă impresie. Fii sincer și natural, este cel mai atrăgător lucru și femeile apreciază asta.

Și ceva foarte important – folosește cuvinte. Dacă începi cu „cf”, vei găsi o femeie de „bn”, asta îți dorești?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here