Ne-ați făcut de râs la nivel internațional mai tare decât Dăncilă!

Marius R Stoica, membru PNL care aparține de Diaspora SUA, a făcut o declarație către PNL, actuala conducere a țării și Președintele Klaus Iohannis.
“Decizia de a trimite românii la munca de sclavi, pe plantație, este cea mai mizerabilă decizie politică pe care am văzut-o în toată viața mea. Ne-ați făcut de râs la nivel internațional mai tare decât Dăncilă!”
“Condamn aspru aceasta decizie și solicit foarte insistent domnilor Ludovic Orban si Klaus Iohannis să ANULEZE această decizie. Anulați urgent această decizie extraordinar de dăunătoare atât pentru categoria românilor săraci, care se înghesuie ca animalele să plece în lagărele de muncă, din lipsa de resurse, dar dăunătoare și pentru imaginea noastră externă, pe plan internațional!”
Declarația publicată pe pagina de Facebook
Declarație Oficială, și îmi asum toată responsabilitatea făcând-o public, subsemnatul Marius R Stoica.
Sunt membru PNL de scurt timp, reprezint proiectele cele mai bune și mai cinstite in serviciul poporului roman (de acasă și  din străinatate) și am considerat, până astăzi că acest partid odată ajuns la guvernare poate servi ROMÂNII în modul cel mai cinstit, onorabil și uman.
De aceea, consider că este de datoria mea să ies public și să declar că NU SUNT DE ACORD cu trimiterea oamenilor la export pe plantațiile din Germania sau în orice altă țară, în plină pandemie, în timp ce toți ceilalți trebuie să stăm izolați la domiciliu, iar economia țării noastre se duce de râpă. Această decizie a actualei puteri din România, de a trimite românii cei mai săraci în Germania, la munca de sclavi, pe plantație, este cea mai mizerabilă decizie politică pe care am văzut-o în toată viața mea. Nu se poate așa ceva!
Condamn aspru aceasta decizie și solicit foarte insistent domnilor Ludovic Orban si Klaus Iohannis să ANULEZE această decizie. Anulați urgent această decizie extraordinar de dăunătoare atât pentru categoria românilor săraci, care se înghesuie ca animalele să plece în lagărele de muncă, din lipsa de resurse, dar dăunătoare și pentru imaginea noastră externă, pe plan internațional! Credeam că Dăncilă ne-a facut de râs la nivel internațional prin imbecilitatea ei, și ne-am bucurat să scăpam de ea. Dar aceasta decizie ne aruncă în penibil mult mai rau, de 10 ori mai rău, ca națiune!
Anulați decizia trimiterii oamenilor la export ca vitele la abator! ACUM!
Daca nu se iau măsuri, în acest sens, mă declar cel mai înverșunat inamic al claselor politice, indiferent de partid care continuă să exploateze oamenii noștri. România nu este pepinieră de “sclavi!”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here