Medicii anchetaţi pentru informaţii pe care le declară şi autorităţile? ADEVĂRUL este interzis?

Medicii Adrian Cacovean și Răzvan Constantinescu sunt anchetați pentru că scriu pe Facebook informaţiile oficiale despre vaccinul anti-COVID?

Medicii Adrian Cacovean și Răzvan Constantinescu sunt reclamați la Colegiul Medicilor pentru răspândirea de informații false referitoare la vaccinul anti-COVID, scrie o publicaţie de notorietate.

Am urmărit informaţiile pe care le scriu aceşti medici şi am remarcat că declaraţiile care li se incriminează mediciilor ca fiind false, surpriză! au fost făcute în multe rânduri la nivel oficial.

De exemplu:

Dr. Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare, a declarat că vaccinul este un studiu clinic:
– că “este cât se poate de adevărat că este un studiu clinic aflat încă în evaluare şi că fiecare persoană (vaccinată) este înrolată în acest studiu clinic”. De asemenea, Gheorghiţă a declarat că fiecare persoană vaccinată “va fi supravegheată 24 de luni pentru a răspunde la întrebările pe care încă nu le avem” (despre vaccin n.r.). VIDEO
——————————————
——————————————–

O altă declaraţie făcută de Bill Gates care admite că vaccinul ne va schimba ADN-ul:

Bill Gates admite că vaccinul ne va schimba ADN-ul pentru totdeauna. VIDEO

Medicii Adrian Cacovean și Răzvan Constantinescu sunt reclamați la Colegiul Medicilor pentru răspândirea de informații false referitoare la vaccinul anti-COVID, scrie Libertatea. 

Dr. Adrian Cacovean (foto) a scris pe Facebook:

“Mesaj Libertății: eu nu sunt contra vaccinurilor, ci contra obligativității pe care o vreți voi și pentru care luați contribuții. Calomniiile vostre sunt de prost gust și mizerabile! Voi nu aveți glagoria să faceți aceste distincții, la fel cum sunt instigatorii voștri și sponsorii voștri! Vai de capul vostru, sunteți penibili cu ele!”

“Este dreptul, obligația și competența medicului de a aprecia calitatea, efectele adverse și eficiența unui medicament, tratament, investigații! Nu a reclamagiilor la ordin! Nu reclamagii stabilesc eficiența produselor medicale!”

Oare de ce autorităţile interzic medicilor să ne informeze corect în legătură cu vaccinul anti-COVID?

Echipa noastră mulţumeşte acestor medici adevăraţi şi bravi soldaţi ai neamului care luptă pentru a salva vieţile oamenilor. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here