Medic legist “Decesele COVID 19 au fost inventate. Virusul nu este capabil să ucidă”

Medicul legist Pasquale Mario Bacco din Bari, Italia, studiază virusul Covid 19 alături de echipa sa, și a publicat încă din luna februarie un studiu contra curentului, despre care, spune el, “autoritățile italiene nu l-au luat în seamă”, scrie BresciaToday.

Medicul italian susține că toți morții din Italia puși în ultimele luni pe seama noului coronavirus erau „subiecți care aveau deja speranță de viață foarte scurtă”.

„Nu va exista niciodată un vaccin”, spune doctorul Pasquale Mario Bacco, care nu studiază acest virus de acum, ci chiar de la începutul anului, explicând ca noul coronavirus era în Italia încăp din octombrie 2019. Testele au arătat că în Italia, virusul Sars-Cov-2 circula încă din octombrie anul trecut.
Astfel,  s-a descoperit că peste 30% din populația italiană a luat contact cu Covid-19, dezvoltând anticorpi. ”Asta înseamnă că aceste persoane intraseră deja în contact cu virusul cu cel puțin trei luni și jumătate înainte, s-au îmbolnăvit și au dezvoltat anticorpii, deși sunt asimptomatici”, a precizat Bacco.Acești  anticorpi nu sunt, însă, pe viață, ci „trăiesc” numai câteva luni, motiv pentru care, afirmă medicuul, este imposibil să fie găsit un vaccin.
„Din acest punct de vedere, SARS-Cov-2 este ca HIV. Sunt viruși care prezintă mutații. S-ar putea ca populația să fie chemată să fie supusă vaccinului în iunie, dar același vaccin nu va mai fi de ajutor în octombrie.
Eu am văzut în laborator mutațiile acestui virus, este aproape ca HIV, deci un vaccin nu va exista niciodată. Singurul lucru care ne va salva, dacă virusul ar deveni mai agresiv, este un medicament specific. Astăzi, peroanele seropozitive au o speranță de viață egală cu o persoană sănătoasă, datorită unui medicament. Duc o viață foarte normală doar că trebuie să ia una, două sau trei, dar, de obicei, o pastilă pe zi, deoarece au un retroviral care intră în sânge și acest lucru ajută. Și la fel va fi și pentru COVID”, declară medicul italian.Bacco spune că a prezentat rezultatele studiului autorităților încă din luna martie. Dar, afirmă el,  „nici Institutul Superior de Sănătate, nici Ministerul Sănătății nu ne-au luat în seamă.”

Interviu cu Medicul Pasquale Mario Bacco

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here