Marile puteri ale lumii au grijă de voi? Vă salvează de viruși?

Vă rog să priviți atent poza de mai jos, pentru 5 secunde din viața voastră! Doar câteva  secunde, nu mai mult!

E greu, nu?
Abia dacă vă puteți pune în locul celui care e un oximoron condamnat la neputință!
Uitați-vă atent și întrebati-vă atât:
De ce nu scrie nimeni despre EL???
Iar EL, acest suflet condamnat, înmulțiți-l cu zecile si sutele de mii, în toată lumea, nu doar în Africa, India sau alte locuri uitate de lume.
V-ați uitat?
Acum numarați-i coastele și puneți-vă “masca vieții ” pe fețele voastre muribunde, prostite, ratacite, fricoase, pline de lașitate  și egoism… și opriți-vă respirația 5 secunde când priviți și întrebați-vă atât:
Copiii voștri legați cu ață pe care-i filmati ca niste neoameni ce sunteți (pentru că părinți nu veți fi niciodată), copiii voștri cărora le puneti botniță dimineața și-i duceți ca pe niște  sclavi pe plantație, acești copii… cu ce sunt ei mai diferiți decât bucata asta de carne tăvălită in noroi?!
Vă spun eu!
Copilul ăsta care are ziele numărate cât coastele la vedere… este LIBER!
Osândit, aruncat într-o ghena fără  de sfârșit, a ceea ce voi numiți UMANITATE!
Despre aceste suflete cine scrie?
Unde le asezați măștile și sforile, papușarilor? Unde?
Unde stă manipularea pentru ceea ce faceți din aceste ființe uitate, condamnate din prima zi când au venit în acest IAD numit TERRA?
Unde e Dante să facă o bolgie aparte pentru imbecilitatea și ignoranța cu care respirați acele 5 secunde în locul acestui copil!?
Deschideți ochii mari și întrebați-vă atât:
Cum vă  puteți imagina că un stat și conducerea lui sau un întreg mapamond ar dori să vă protejeze pe voi?
Cum vă puteți imagina că această lume, aceste continente întregi, doresc grija întregului glob, când îl distrug din interese politico-economice, iar voi sunteți COBAII, UNELTELE, ORGANELE TESTATE, MĂRUNTAIELE DE SCHIMB!
Cum puteți să credeți că Marile Puteri vă protejează cu măști și vaccinuri, cand ele vă fac cadouri: VIRUȘI,  RAZBOAIE BIO-CHIMICE, RELIGIOASE, iar pe cel din imaginea de mai jos îl fac SĂPUN!
Oameni… sau ce a mai ramas din voi, unde sunteți?
Nu vedeți că se întâmplă o mare ciclicitate?
SODOMA & GOMORA, BABEL, INCHIZIȚIA, RAZBOAIELE MONDIALE, totul se repetă și voi aveți grija unor cârpe puse pe gurile  voastre DEJA acoperite,  reduse la tacere!
Sunteți COBAII unor minți bolnave care țin pamantul la degetul mic și vă manipulează / testează ca pe niște oi adormite!
Nu e vina lor!
E vina voastră!
Cei care priviți această poză și NU FACEȚI NIMIC pentru că VĂ E FRICĂ sau pentru că e mai COMOD să trăiți ca niște oi legați la ochi, crezând toate bazaconiile care vi le bagă pe gât!
Cum să priviți acest copil când pe propriii voștri copii ii filmați legați cu sfoară între ei și vă amuzați!
De cine să-mi fie milă?
De copilul din imaginea de mai jos sau de voi?
Unde sunt marile puteri care fac bani din industria PHARMA pe spatele vostru, unde sunt ele când în fiecare zi, ei știu că mor cu zecile de mii suflete, ca cel din imagine!
Unde sunt măștile și vaccinurile pentru cei ca el?
Dar pentru orfanii din gurile de canalizare, lor cine le dă măști?
Pe amărâții aia nu-i omoară virusul?
Cum puteți sa va imaginați că poliția, jandarmii, vă protejează când n-au fost în stare să oprească o mare rețea de trafic de carne vie din Caracal, care vă fură copilele și le vand!
Cum puteți să fiți atât de naivi să înghițiți atâtea mizerii cand aveți exemple de țări pe întreg mapamondul care nu au folosit niciodată măsti și alte porcării de spălat bani!!!
Cum puteți să veniți cu exemple de medici care sunt formați și echipați la temperaturi conforme să poată respira într-o sală de operații!
Ce e cu tine, ROMANIA?
Copilul ăsta e un fericit pentru că el nu știe de ce trăiește IADUL unor minți bolnave. Dar voi, aștia, care vă bucurați de masini scumpe,  vacanțe, opulența, voi astia care stați în ignoranță… voi niște NEFERICIȚI!
Pământul e distrus încet și bine iar voi încă mai credeți că vă salvați viața!
Care viață?
Voi nu trăiți.. sunteți niște MORȚI -VII!!!
Vă rog, opriți-vă 5 secunde şi priviți această poză și răspundeți-vă la intrebarea:

Cum puteți scredeți că Marile Puteri ale Lumii care lasă cu bună știință să existe pe acest pământ astfel de “cadavre vii”, ar putea vreodată să se gândească  la binele omenirii sau la voi???

România nu mai există, dar daca în voi mai există un român, va rog… 5 secunde priviți această poză și salvați-vă copiii, dacă pe sufletul ăsta nu va avea cine, niciodată!

Celestine Mihaela

SURSA aici

(MOHAMED DAHIR / AFP / Getty Images)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here