Luptătorii de azi sunt politicienii de mâine! LUPTATI fraţilor! Oricât de mici sunt şansele!

Alina Gemanaru

Va multumesc pentru curajul de a va alatura noua si demersului nostru de a obliga guvernul sa respecte legea! O miscare de doi oameni putere a devenit in timp RECORD o forta! Impreuna suntem puternici!

Aceasta pandemie pentru mine a fost, ca pentru majoritatea dintre noi – iadul pe Pamant! Acum mi-am dat seama cat de putin insemnam in fata sortii! Bun, soarta ca soarta dar atunci cand, dupa ce esti lovit de soarta, mai esti si condus de incompetenti distructivi situatia se schimba drastic din rau in sinistru! Acela a fost momentul in care am hotarat sa iau taurul de coarne si sa lupt in justitie pentru drepturile copiilor mei, pentru drepturile parintilor si bunicilor nostri! Asa a luat nastere miscarea #uniti_ne_aparam_drepturile_copiilor! Impreuna cu mine mii de alti parinti au gasit curajul, impreuna cu domnul avocat Florin Ionut Pascu, sa ne luam la tranta, in temeiul legii, in justitie, cu guvernul incapabil sa respecte legile in vigoare, sa ne respecte pe noi si pe copiii noștri. Am initiat, impreuna cu domnul avocat, procese colective pentru respectarea legii alocatiilor de stat pentru copii, pentru respectarea legii pensiilor, si nu numai! Astfel am cunoscut oameni deosebiti! Oameni frumosi, care aveau nevoie doar de un imbold si de ajutor pentru a lupta!  Asa am cunoscut-o pe Andreea Dumitru si pe Sebastian Popescu! Doi oameni frumosi de nebuni, verticali si luptatori! Cu sprijinul lor vin acum in fata dumneavoastra si va anunt: candidez pentru un loc in Senatul Romaniei din partea Partidului Noua Romanie! Situatia sumbra in care suntem ne obliga PE TOTI sa ne implicam! De ce am ALES Partidul Noua Romanie? Tocmai pentru ca este un partid mic, care nu a mers pe “scurtaturi” si pe “aliante de conjunctura”.

Dar sunt sanse minime veti spune! NU CONTEAZA! Pentru mine important este sa LUPT! Nu ne mai permitem luxul sa mai comentam de pe canapea! Ma uit in ochii copiilor mei si imi vine sa le cer iertare!  Ma tine treaza noaptea gandul ca nu am plecat din Romania cand am avut ocazia, si ca poate i-am condamnat la o viata urata aici! Dar de ce trebuie sa plecam pentru a avea o viata decenta? Copii mei si copiii Dumneavoastra, merita o viata mai buna! NOI meritam o viata buna, decenta!

Oare cerem prea mult?

LUPTATI fratilor! Oricat de mici sunt sansele! Oricat de imposibil pare idealul! Nu va mai multumiti cu jumatati de masura! Putem si meritam!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here