Luăm dreptatea în mâinile noastre! Pentru copiii noștri vom ajunge la CEDO!

Părinții din România luptă în coninuare pentru drepturile copiilor!

Asociația “Uniți ne apărăm drepturile copiilor” a sesizat Forurile Europene cu privire la nerespectarea legii în vigoare – Legea privind majorarea alocației copiilor. 

Forurile Europene au salutat demersul făcut de Asociația “Uniți ne apărăm drepturile copiilor” și sesizările făcute de părinții din România și i-au direcționat către Comisiile abilitate. 

Lupta pentru drepturile copiilor nostri continua! Pentru copiii noștri suntem dispuși să mergem până în pânzele albe! Nu putem determina autoritățile nici măcar să intre într-un dialog constructiv. Pentru cei care mai credeți că Guvernul va respecta legea, uitați-vă la nivelul de josnicie la care au ajuns, MINȚIND si amenințându-ne! Dragi parinti, treziți-vă! ÎN INSTANȚĂ este singura varianta de a OBLIGA guvernul RUȘINII să respecte legea și să ne respecte drepturile copiilor noștri! Trebuie să ne cerem drepturile! Guvernul profită de starea latentă a populației ca să încalce Legea! 
Din acest motiv, ne asumam o nouă provocare juridică: contestarea ordinului 5487/1494/2020 care reglementeaza desfășurarea activităților în Unitățile de învățământ.  Câți dintre voi doriți să fiți alături de noi în singura lupta care contează cu adevarat, cea din instanță? 

Copii mei Merită! 
Luăm dreptatea în mâinile noastre! Pentru copiii noștri vom ajunge până la CEDO!

Alina Gemănaru 
#uniti_ne_aparam_drepturile_copiilor

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here