LEGE Germania- Străinii “se pot juca” cu copiii din grădiniţe contra cost fără ştirea părinţilor

Germania a legalizat abuzul asupra copiilor.

„Original Play” – „Joc original” este numele unui concept conform căruia toţi străinii pot merge la centrele de zi germane (grădiniţele de copii) contra cost pentru a se „juca”… cu copiii.

Părinții nu sunt anunțați.

De câţiva ani, sute de copii din grădiniţele germane sunt abuzaţi, violaţi, cu acordul statului german, fără ştirea părinţilor. 

Deutsche Wirtschaftsnachrichten explică într-o analiză: „Joc original”este denumirea unui concept conform căruia toţi străinii pot merge la grădinițele germane contra cost pentru „a se juca” cu copiii. Părinții nu sunt anunțați. „Piesa originală deschide ușa abuzului”, a spus ministrul familiei bavareze Schreyer. Până în prezent, guvernul federal nu a reacționat (AICI).

„Jocul original” a fost interzis între timp la Berlin, Brandenburg, Bavaria, Bremen și Renania-Palatinat. Dar Germania are 16 state federale, deci „Jocul original” este încă permis în unsprezece state federale.

Programul ARD „Contraste” a difuzat un raport îngrozitor la sfârșitul lunii octombrie 2019.

Unii părinți își spun cuvântul în raport: „În contextul acestei piese originale, fiul nostru ne-a raportat și a jucat lucruri foarte explicite, da, sexuale și violente. Nu vorbim doar despre abuzuri sexuale grave, viol, ci și despre violență, umilință, sadism. Au fost cel puțin nouă adulți pe care nu i-am mai văzut până acum”.

Părintele S.: „Fiica mi-a povestit că edicatorul a adus (străini), că s-a jucat cu alți bărbați mari și nu i-a plăcut asta. Nici celorlalţi copii nu le-a plăcut. Altă dată fiica mea mi-a arătat cum educatorul principal, șeful grădiniței, și-a băgat nasul în fundul ei și că a făcut același lucru cu alți copii. “

„Părinții din Berlin și Hamburg au raportat cazuri de abuz și chiar viol”, a spus ARD.

Transmisia ARD a avut ca efect interzicerea „Jocului original” în unele state federale. Dar nu există o interdicție la nivel național.

Într-o petiție pe Change.org împotriva „Original Play”, numeroase persoane s-au reunit pentru a garanta protecția copiilor din Germania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here