Klaus Iohannis: Vom introduce stare de urgentă pe localități, zone și regiuni, deocamdată

CONFERINȚĂ DE PRESĂ KLAUS IOHANNIS

Klaus Iohannis: “Vom introduce stare de urgentă doar pe localități, zone și regiuni, deocamdată”

Klaus Iohannis: “Vom limita atribuțiile CCR după ce vom câștiga alegerile parlamentare”  

Klaus Iohannis: “Vă cer aproape imperativ să nu mai ieșiți din case decât în caz de necesitate”  

Klaus Iohannis: “Vom introduce stare de urgentă doar pe localități, zone și regiuni, deocamdată”

Klaus Iohannis: “Recomand românilor să-și organizeze cu precauție Sărbătorile de Crăciun și Anul Nou, nu se știe evoluția pandemiei”

===========================================
“Trebuie o majoritate parlamentară legitimă și democratică.
Poporul a arătat că nu mai vrea PSD, dar avem majoritate PSD, deși voința cetățenilor este cu totul alta.
Cu noua majoritate parlamentară din decembrie vă trebui urgent să desființam Secția de Investigare a Infracțiunilor în Justiție, un organism complet inutil și politizat.
Vă trebui să inițiem un referendum de modificare a Constituției prin care să corectam anomalii de care ne-am izbit în pandemia de coronavirus care ne-au limitat sau întârziat posibilitatea de acțiune rapida.
Curtea Constituțională trebuie depolitizată și numiți oameni onești, imparțiali, pro-americani și pro-europeni.
Vor trebui limitate unele responsabilități CCR, s-a demonstrat că atribuțiile prea largi au pus frâne atât în procesul legislativ atacat politic, cât și în combaterea pandemiei.
Cu alte cuvinte, trebuie depesedizată complet România, să nu mai existe PSD în nicio structură administrativă, PSD înseamnă nocivitate, toxicitate, corupție și menținerea în sărăcie a cetățenilor.
Noua majoritate parlamentară vă schimba din temelii atât Constituția, cât și întreg procesul legislativ pe calea pro-europeană și pro-americană.
Avem un record de cazuri de infecții cu coronavirus, de aceea vă cer aproape imperativ, nu ieșiți din case, decât în cazuri de strictă necesitate, nu este de dorit o stare de urgentă.
Starea de urgență nu o vom mai introduce brusc pe întreg teritoriul național, ci treptat, pas cu pas, pe localități, zone și regiuni, deoarece cazurile de infecții cresc puternic și am observat că din ce în ce mai mulți români nu poartă mască.”

1 COMMENT

  1. Introducerea falsei stari de urgenta cand spitalele COVID declarate de toti reprezentantii sistemului neincapatoare, sunt de fapt goale, CONFIRMA INTENTIA CRIMINALA A SISTEMULUI TRADATOR DE ORGANIZARE DE GENOCID NATIONAL IN ROMANIA!!
    POPORUL TREBUIE APARAT PRIN UNIREA SI ORGANIZAREA SA IMPOTRIVA ACESTOR TRADATORI CARE AU AJUNS LA GENOCID NATIONAL PENTRU A-SI MARI AVERILE VANZANDU-NE VIETILE DUPA CE NE-AU FURAT TOT CE AVEAM PRIMIT MOSTENIRE DE LA GENERATIA CARE A CREAT SINGURA TARA SUVERANA DIN LUME!!
    POPOR ROMAN TREZESTETE!!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here