Iulian Capsali – ORDIN: DISTRUGEȚI SURSELE INDEPENDENTE DE HRANĂ!

Închiderea piețelor, în timp ce supermarketurile sunt lăsate deschise, este o crimă în același spirit al globalismului totalitar.

Și bolșevicii au lovit în țăranul care trebuia să dea totul la colectiv, inclusiv pământul. Nenorociții ăștia care fac o opoziție strict formală (PSD-ul capturat de Securitate, îl dă afară pe Daea, cel mai bun ministru în ultimii 30 de ani, și îi aduce în partid pe psihopații Rafila și Străinu-Cercel), nu suflă niciun cuvânt în apărarea țăranilor care nu vor putea să-și vândă marfa în orașe.

Vor fi afectați și micii negustori care cumpărau marfa și o vindeau în piețe (eu am în Obor, pe lângă minunatele babe bulgăroaice, și pe țiganca mea, foarte bolnavă săraca, care nu aduce cantități mari de legume, dar sunt de calitate, luate din jurul localității ei), dar vom suferi și noi, cei care nu cumpărăm niciodată legume și fructe din hipermarket.

Voi cumpăra de la fermierii care-și aduc marfa la ușă casei sau voi merge prin satele din jur.

Instrumentalizarea Covidului pentru a distruge micii producători, afacerile de familie, IMM-urile, supra-îndatorarea statului prin împrumuturi-gigant de la instituțiile internaționale, toate acestea fac parte din politicile criminale ale actualei junte securist-globaliste care a sufocat România. Principalul lor scop este sclavizarea populației în perspectiva Guvernului Mondial, pregătit de scelerații moguli mesianici.

Odată cu transformarea SUA într-o țară în care democrația a fost suspendată, poarta către dictatura mondială a fost deschisă. Implicarea Armatei în vaccinarea în masă arată cam care e calea pe care o abordează psihopații care ne conduc.

Următorul atac concertat va fi împotriva Familiei și a Bisericii, pentru ca alienarea poporului să fie deplină.

Publicistul Iulian Capsali Sursa Facebook

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here