Învaţă să pleci la timp de acolo de unde nu te simţi bine

Pleacă la timp. Acasă, chiar dacă nu te aşteaptă nimeni. De lângă prieteni răuvoitori, de la distracție, dacă trebuie să te trezeşti devreme, din relații care nu-şi au rostul şi obiceiuri proaste, de la oameni care te distrug sau de la omul de lângă tine, dacă nu eşti fericit.

Da-ți o şansa să-l găseşti pe omul lângă care îti va fi bine.
Dă-i şi lui şansa asta.
Dacă nu puteți să va oferiți unul altuia confort şi linişte, nu distruge posibilitatea de a găsi amândoi aceste lucruri în alte relații şi în alte locuri.

Nu există oameni răi sau buni. Există oameni care te înțeleg, oameni cu care rezonezi, şi oameni care au o structură diferită de a ta.

De atătea ori ai auzit că tu porți responsabilitatea alegerilor pe care le faci, dar nu te-a învăţat nimeni cum anume.
Totul e atâ de simplu!
Învață să pleci la timp de acolo unde nu-ți este bine. Oricât de greu ți-ar fi. Este incredibil de greu uneori să renunți la speranța că omul de lângă tine se va schimba, şi maine va fi mai bine decât azi.

Poate e timpul să te uiţi în jurul tău şi să pleci de lânga toate lucrurile care nu te fac fericit. De la un serviciu prost plătit. De lângă prietenii în care nu ai încredere.

Va fi greu. Va fi al dracului de greu. Va fi greu o perioadă. Dar în loc să suferi toată viaţa, dă-ţi o şansă să găseşti omul lângă care să trăieşti fericită.

În loc să trăieşti zi de zi cu speranță şi dezamagiri, poți să-ti trăieşti iubirea cu altcineva mulţi-mulţi ani, până la capăt.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here