ÎNCHIŞI ÎN CASĂ OAMENII AR PUTEA SĂ MOARĂ DE FOAME

Câţi dintre voi au bani puşi deoparte?
Un sfert dintre români nu au bani nici măcar pentru o lună dacă rămân fără serviciu, anunţă un sondaj realizat de BestJobs.

Vă prezentăm imagini zguduitoare din Bari, al doilea cel mai important centru economic al Italiei de Sud. Imaginile au fost publicate de presa din Italia şi preluate de Libertatea. Trei persoane au încălcat interdicţia de a ieşi din casă
pentru a căuta mâncare. Este vorba despre o familie care a avut o afacere, un magazin cu accesorii şi decoraţiuni pentru nunţă, dar care a fost închis din cauza măsurilor luate împotriva coronaviruslui. Oamenii strigă disperaţi în faţa unei bănci în speranţa de a obţine un mic împrumut, măcar 50 de euro ca să ia mâncare.

Priviţi atent aceste imagini şi întrebaţi-vă, dacă este bine să fie oprite toate activităţile economice sau datoria autorităţilor din toate ţările este să găsească măsuri de a lupta cu virusul COVID 19 fără a bloca economia şi a lăsa oamenii fără resurse de existenţă.

Sursa:
https://m.luju.ro/inchisi in case oamenii vor muri de foame imagini zguduitoare disperata ca a ramas fara bani de mancare dupa ce micul magazin pe care il detine a fost inchis o familie din bari a iesit in strada nu mai avem nimic acasa va rog sa veniti sa vedeti in bucata

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here