Germania și SUA – Proces colectiv împotriva testelor COVID-19 false

O echipă de avocați de la mai multe case de avocatură germane și americane pregătesc un dosar colectiv, o așa-numită “class action” (în germană Sammelklage) împotriva producătorului și furnizorilor testului PCR pentru COVID-19 virologul german Christian Drosten.

Acțiunea ar urma să fie intentată în SUA. Vor fi cerute despăgubiri din partea producătorului și furnizorilor testului PCR folosit pentru depistarea COVID-19, virologul german Christian Drosten. Și asta pentru că, în SUA s-a aflat că testul este de fapt defect, și au fost returnate un număr enorm de rezultate fals pozitive.

Virologul german Christian Drosten este șef de institut la cel mai mare spital universitar din Germania, Charité din Berlin, descoperitor al unei variante precedente de virus corona și, nu în ultimul rând, șeful echipei care a produs un test PCR pentru covid-19, folosit apoi, la recomandarea OMS, în toată lumea.
Ulterior, pe timpul pandemiei, Drosten a devenit “virologul de stat” – der Staatsvirologe – așa e numit, ironic, în presa independentă – el fiind mereu citat de guvernul german ca ultimă autoritate pandemo-apocaliptică.

Pe 1 octombrie, Drosten va fi decorat de către președintele Germaniei “pentru contribuții extraordinare” în timpul pandemiei, cu cel mai înalt ordin civil german: ordinul de merit al RFG.
Apropo: ce fel de teste sunt folosite în România?

Generalul Ioan Sîrbu, fost comandant al Direcției  Medicale a Armatei a declarat și acuzat că testele dau rezultate fals pozitive: ”Atunci cand una din probe este pozitivă, aparatul semnalizează. Și toate cele șase probe sunt declarate pozitive.

Aparatele nu sunt omologate! Structura responsabilă de acest lucru este RENAR-ul, care a refuzat omologarea lor, pentru că aparatele dadeau erori de plus/minus 40%.”


Foto: demonstrație anti-măsuri corona la Berlin, pancartă cu Drosten.

SURSA reitschuster.de

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here