Florin Roman vrea ca profesorii/bugetarii să intre în șomaj tehnic

 

 

Florin Roman, liderul deputaților PNL, care a declarat că va contesta legile care ar păsui plata ratelor, impozitelor și chiriilor, după ce aceste legi au fost respinse de deputații PNL, vine cu o nouă cerință. Roman vrea ca sectorul public să intre sub aceeași incidență ca sectorul privat.  Asta înseamnă ca profesorii și bugetarii care nu pot continua munca în urma adoptării măsurilor restrictive să intre în șomaj tehnic, scrie Radio Europa Liberă.

Întrebat despre situația profesorilor, Roman spune că șomajul tehnic ar urma să li se aplice și lor, deoarece școlile au fost închise.

Florin Roman a scris pe pagina de Facebook:

„Sunt unul din susținătorii ideii ca aceasta criza trebuie suportata de toți, nu doar de unii!

Cred ca e timpul ca sectorul public sa intre sub aceeași incidența a sectorului privat! Adică, acolo unde bugetarii stau acasa din cauza epidemiei sa o facă exact ca privatul, pe ajutor de șomaj!

Bugetarii trebuie sa înțeleagă ca dacă privații nu mai produc, in toamna nu vor fi bani de salarii! Așa ca poți sa ai salariul întreg acum dacă peste câteva luni nu mai bani in buget!

Încasările au scăzut intr-o singura luna cu 40%. Luna viitoare vor fi mai mici, probabil cu 60%. Nu e de gluma!

Când auziți la televizor politicieni care spun ca va dau amânări, esalonari, scutiri gândiți-va bine! Nimic nu e gratis in lumea asta!”

Citiți continuarea aici:  https://romania.europalibera.org/a/florin-roman-(pnl)-vrea-ca-profesorii-sa-intre-%C3%AEn-somaj-tehnic/30527202.html

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here