FIRMA LUI FLUTUR A TRIMIS SUCEVENII LA SPARANGHEL ÎN GERMANIA 

ZIARIȘTII AU AFLAT CĂ FIRMA LUI GHEORGHE FLUTUR A TRIMIS SUCEVENII LA CULES SPARANGHEL ÎN GERMANIA 
Săptămâna trecută Germania i-a mulțumit guvernului român că le-a trimis 80 000 de muncitori pentru a salva economia germană. Populația din România a aflat asta de la Deutsche Welle, în timp ce conducerea noastră ne minte cu nerușinare că nu știe cum au plecat românii.
Ieri, 14 aprilie, au decolat încă două curse cu muncitori români către Baden-Baden, Germania, și Maastricht, Olanda, ne informează bunadimineatasuceava.ro.
Astăzi, 15 aprilie, vor mai decola încă trei curse noi cu destinația Germania. Și pentru joi este programată o cursă aeriană care va duce muncitori români de la Iași spre Germania.
Cum au plecat în Germania românii, în condițiile în care ne aflăm în stare de urgență și nu avem voie să circulăm?
Cum au plecat în Germania sucevenii, în condițiile în care aproape tot județul Suceava este în carantină?
Ziariștii de la bunadimineatasuceava.ro au aflat răspunsul la aceste întrebări.
Sucevenii care au plecat în Germania, din zona de carantină, aveau adeverințe de la medicul de familie. Acestea atestă că ei nu sunt infectați cu COVID-19 și că sunt apți de muncă.
(Întrebarea noastră este cum au primit aceste adeverințe, în condițiile în care nu au fost testați..?)
Surpriza mare este că…
Societatea care a intermediat plecarea românilor în străinătate aparține familiei lui Gheorghe Flutur.
Societatea se numește Panap Jobs. Firma are sediul în localitatea Solca din Suceava, dar și un punct de lucru în zona Arcu din municipiul Iași. Firma mai are puncte de lucru în Piatra Neamț, Vaslui, Bacău și Botoșani, exact în orașele-cheie din Regiunea de Nord-Est.
Această firmă oferă o perioadă a contractului de muncă între 2 și 3 luni. Transportul dus-întors este asigurat de către Panap Jobs, iar cazarea la locul de muncă de către compania din Germania, contra cost. Practic, românii care pleacă la muncă trebuie să-și plătească cazarea la zi, iar oamenii ar beneficia de asigurare medicală.
Acționarii firmei Panap Jobs SRL sunt Flutur Onofrei Viorel și Avramescu Flutur Cosmin. Aceștia dețin și Panap Residence, un cartier de vile în zona Ipotești, județul Suceava.
Vă amintim că românii noștri au fost trimiși să meargă într-o țară care se află în zona roșie a pandemiei de coronavirus – Germania.
În Germania sunt peste 120.000 de cazuri confirmate și peste 3.000 de persoane decedate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here