Ex-director Pfizer: E ilegal să vaccinezi milioane de oameni sănătoşi cu un vaccin netestat

Ex-directorul de cercetare al Pfizer, Mike Yeadon, a declarat că vaccinarea a milioane de oameni impotriva COVID-19 este nu doar profund ilegala, daca va fi facuta cu forta, ci si ineficace, in conditiile in care vaccinul nu a apucat sa fie testat suficient de mult pentru a putea fi catalogat drept sigur, scrie Luju.ro.

 „Nu-i nevoie de vaccinuri pentru stingerea pandemiei. Nu vaccinezi persoanele neexpuse riscului unei boli sau milioane de oameni sanatosi si in forma cu un vaccin netestat extensiv pe subiecti umani. Se vorbeste despre pierderea locului de munca daca refuzi vaccinul… Asemenea propuneri sunt ilegale daca-s realizate folosind constrangeri… Au mirosul raului.”

Devastatorul avertisment a fost lansat inca din 16 octombrie de catre farmacologul si biochimistul Mike Yeadon (foto), fost director de cercetare al gigantului american Pfizer – una dintre corporatiile farmaceutice care acum se lupta sa-si lanseze pe piata vaccinurile contra coronavirusului.

Desi a aparut inca de luna trecuta (pe site-ul Lockdownsceptics.org), articolul lui Yeadon i-a atras atentia abia acum presei romanesti pentru ca subiectul a fost preluat luni, 23 noiembrie 2020 de catre binecunoscutul portal conservator Lifesitenews.com.

In esenta, articolul semnat de Mike Yeadon reprezinta un adevarat rechizitoriu la adresa SAGE (Scientific Advisory Group for Emergencies – Grupul Stintific Consultativ pentru Situatii de Urgenta; un fel de echivalent al CNSU, INSP sau GCS din Romania).

Mai precis, fostul director de cercetare al Pfizer ii acuza pe cei din SAGE ca, sub pretextul combaterii pandemiei, au impus in Marea Britanie restrictii profund disproportionate si ca insista sa se bazeze pe presupunerea ca pandemia de coronavirus inca se afla in stadiu incipient, in ciuda faptului ca modelarile matematice contrazic aceasta ipoteza.

De asemenea, SAGE greseste cand porneste de la premisa ca, la izbucnirea epidemiei in Regatul Unit, nu exista un anumit procentaj al britanicilor cu imunitate preexistenta sau pur si simplu cu o rezistenta sporita – in special copiii de cele mai fragede varste, puncteaza biochimistul.

Citeşte continuarea articolului pe Luju.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here