Elon Musk: Nici eu, nici familia mea nu vom lua un vaccin COVID-19

Fondatorul SpaceX, Elon Musk, a declarat că nici el, nici familia sa nu vor lua un vaccin COVID-19, chiar dacă acesta ar fi disponibil imediat.

Miliardarul în vârstă de 49 de ani a aruncat bombă în timpul unei apariții de pe podcastul de opinie New York Times „Sway”.

„Nu sunt în pericol, nici eu, nici copiii mei”, a spus Musk gazdei Kara Swisher, justificându-și decizia. 

CEO-ul Tesla a condamnat blocarea la nivel național ca fiind o „situație fără câștig” care „mi-a diminuat credința în umanitate”. Musk a numit anterior carantinele pe scară largă „lipsite de etică” și „arest la domiciliu de facto”, relatează RT.

Elon Musk a spus că blocarea făcută sub pretextul coronavirusului i-a diminuat credința în umanitate.

De asemenea, magnatul auto a abordat criticile lui Bill Gates cu privire la scepticismul său față de coronavirus.

În luna martie, Elon Musk l-a numit pe Bill Gates „prost” .

În timpul unui interviu CNBC din iulie, fondatorul Microsoft a susținut că Musk nu știe prea multe despre vaccinuri și a spus că speră că șeful SpaceX „nu încurcă zonele în care nu este implicat prea mult”.

“Gates a spus ceva despre mine, neștiind ce fac”, a spus Musk.

În luna iulie, magnatul a scris despre Gates o serie de tweet-uri criptice pe care scria „Billy G nu este iubitul meu” și „Zvonul că Bill Gates și eu suntem îndrăgostiți este complet neadevărat”.

Nota redacției: În acest context noi ne punem o întrebare: ce legătură are un informatician, Bill Gates, cu vaccinurile – nefiind medic sau cadru medical, și neavând studii în medicină. De ce un informatician se ocupă de vaccinuri..? 

Și dacă nici Elon Musk nu este un om inteligent și nu știe ce vorbește… atunci cine? Poate ar trebui să ne gândim la asta. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here