După 10 luni mortalitatea de COVID este INFIMĂ – 0,018% mortalitate la nivelul Lumii

Să luăm aminte! Că să înțelegem…

0,018% mortalitate CoVid la nivelul Lumii.

0,054% mortalitate CoVid în România.

După 10 luni de Plandemie Mortalitatea de CoVid este infimă, ea neputând fi cauza reală a schimbărilor dramatice care au loc la nivelul întregii societăți umane în acest moment.

Mortalitatea de CoVid în România este de 3 ori mai mare decât cea mondială. Gauleiterul Iohannis și guwernerul său PeNaL a dus România pe cele mai înalte culmi ale… mortalității CoVidiene.

Am început cu concluziile, însă în cele ce urmează vreau să vă semnalez o altă “bizarerie” din această pandemie: nimeni, niciodată, nicăieri nu ne va fi oferit procentele de mortalitate raportate la nivelul întregii populației ale unei țări, și cu atât mai puțin al globului.

De ce?

Evident: pentru că aceste procentele sunt infime.

Mortalitatea de CoVid nu poate justifica măsurile liberticide și antitradiționale luate la nivel mondial!

Numai faptul că vă dau aceste procente irefutabile, atât de evidente mă va înscrie iremediabil pe lista negaționiștilor și neînchinătorilor la CoVid, pe mine cel care chiar în aceste momente în care vă scriu acestea mă găsesc încă în izolare și infectat de CoVid, spunându-vă, odată în plus, că pentru mine este una dintre cele mai ușoare viroze pe care le-am avut vreodată. Culmea e că statisticile îmi confirmă spusele…

Revin și arăt că toate statisticile oficiale la nivel național sau mondial Raportează numărul de decese dintr-o anumită cauză la numărul total populației. E cazul pentru victimele de cancer, victimele accidentelor de mașină… de fiecare dată procentul victimelor e calculat în raport de totalul populației.

Nu în cazul CoVid… pentru CoVid, și doar pentru CoVid, procentul victimelor se calculează doar în raport cu cei infectați. E ca și procentul mortalității de cancer ar fi calculat prin raportare doar la numărul celor diagnosticați cu această boală, iar numărul victimelor accidentelor rutiere ar fi raportat doar la numărul persoanelor care au permis de conducere… Aberant, nu?

Da, absolut tot ce fac “autoritățile”, naționale sau internaționale, e aberant!

De aceea e important să știți adevărul și să nu cedați NIMIC din drepturile și libertățile Dvs pentru… o minciună!

Da, CoVidul există.

Nu, CoVidul nu este atât de periculos cum vi-l prezintă “autoritățile”.

#NuVăFieFrică!

#NuCedați!

Las mai jos date statistice actualizate referitoare la numărul de victime CoVid, populația lumii și a țării, dar și modul in care s-a calculat procentul victimelor diferitelor afecțiuni (de cancer și gripa, în studii oficiale naționale)… până la CoVid.

Un lucru e clar: raportat la numărul populației, procentul victimelor de CoVid (nu comentam aici cum au fost numărate, calculate!) este clar: 0,018% la nivel mondial și 0,054% la nivel National.
Ca aceste cifre sunt sau nu relevante… depinde pentru cine, depinde pentru ce!
Însă aceste cifre sunt ADEVĂRATE!
Restul… e propaganda.

Dan MV Chitic, Coaliţia pentru Naţiune

————————————————————

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here