Dr Adrian Cacovean: Testul PCR nu determină prezența unui virus, ci a materialului genetic

Justiţia portugheză desfiinţează testele PCR, în baza caror a fost anunţată pandemia COVID-19. O instanță de apel din Portugalia a decis că testele PCR nu sunt fiabile și că este ilegală punerea în carantină a persoanelor numai pe baza unui test PCR.

Medicul Adrian Cacovean explică foarte clar ce înseamnă testul RT-PCR, în baza caruia se face carantinarea întregii ţări:

Testul RT-PCR determină prezența cromozomului 8. Diagnosticul Covid pozitiv înseamnă că testul PCR a găsit pe bățul de secretie analizat cromozomul 8, unul din cei 23 perechi de cromozomi prezenți la toți oamenii.
Mai simplu de așa cum să vă spun să pricepeți?
Nu-i așa că toți aveți nas? La testul nasului ieșiți pozitivi? Daaa, desigur.
Nu-i așa că toți aveți cromozomi? Chiar și cei fără carte și Gică Contra? Daaa, desigur. Aveți cromozomul 8 toți? Daaa.
Testul RT-PCR determină prezența cromozomului 8.
Uită-te în oglindă și pune-ți eticheta singur dacă mai crezi că pozitiv la test înseamnă că ai covid!
Când moare omul!
Urmează descompunerea cadavrului în moduri și timpi diferite (-ți) în funcție de diverși factori.
Noi avem încă din timpul vieții instalat un program de moarte celulară în paralel cu un program de înlocuire și reparare celulară. Pielea ni se schimbă nu ca la șerpi sau șopârle, vizibil, ci celulă cu celulă, în o lună avem piele nouă. Mucoasa gastrică are ritm de înlocuire de aproximativ 4 zile. La fel și mucoasa nazală și faringiană. Când se prelevă probe pentru testul PCR se iau de fapt celule moarte ale epiteliului nazal și faringian. Aceste celule sunt în faze diferite de descompunere. Când moare o celulă începe descompunerea tuturor membranelor și organitelor, între care și nucleul celulei. Nucleul conține ADN care este recoltat în faze diferite de descompunere. Există numeroase enzime care descompun nucleul, denumite nucleaze generic și enzime ajutătoare denumite caspaze. Testul PCR determină material genetic, secvențe (bucățele) de ADN. Hai să ne imaginăm un ghem de sfoară, umflat de apă, cu care se joacă la început un câine, care-l mușcă, roade, tăvălește (primul rând de enzime, grosiere), apopi ghemul ajunge să fie călcat de un camion (al doilea rând de enzime), apoi este tocat cu un topor, apoi pus în mașina de măcinat cafea etc. Cineva ia apoi cu penseta un firicel invizibil cu ochiul liber, cu ajutorul unui microscop optic și analizează secvența aminoacizilor din fragmentul de genă analizat. Fragmentul ales este unic, nu seamănă cu altul din acel ghem. Pot exista alte ghemuri din care să rezulte fragmente asemănătoare, în funcție de cum a fost prinsă celula, în ce stadiu de descompunere era. Testul PCR caută o anumită secvență (bucățică) de ADN. Testul PCR nu determină prezența unui virus, ci a materialului genetic. De aceea te poți repozitiva, pentru că avem permanent celule care intră în apoptoză și mor. Fragmentul de ADN căutat prin testul PCR poate să existe sau nu în probele recoltate, în funcție de stadiul de descompunere și de fragmentare a celulelor epiteliale nazale sau faringiene recoltate.
Iată pentru ce s-a închis lumea!

Puteţi să-l urmariţi pe Medicul Adrian Cacovean pe pagina de Facebook aici unde veţi găsi mai multe informaţii despre Covid-19, teste, vaccin etc.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here