De la ce fel de femeie un bărbat nu va pleca niciodată

Ce stiluri de comportament îi resping chiar și pe cei mai buni bărbați?
Nu degeaba se spune despre femei că noi iubim cu urechile. Suntem cu adevărat foarte susceptibile la ceea ce auzim de la un bărbat. Reacționăm nu numai la cuvinte, ci și la timbru, intonație, sunetul vocii… Uneori, chiar realizând undeva în adâncul inimii noastre că aceste cuvinte nu vor fi confirmate prin fapte, ne predăm în continuare fericirii noastre de moment, pentru că avem nevoie de ea.
Când funcționează mecanismul de protecție pentru un bărbat?
Ani de zile păstrăm în inimile noastre acele momente în care am auzit cuvinte frumoase şi promisiuni de la persoana iubită. Şi memoria acestor cuvinte determină în mare măsură gradul în care suntem gata să iertăm un om, suntem gata să uităm, suntem în stare să închidem ochii la anumite lucruri…
De multe ori bărbații care nu își dau seama de acest raport tind să fie alături de acele femei care nu-i determină să declanșeze mecanisme de apărare…
Probabil va fi mai clar dacă nu explic ce mecanisme de protecţie sunt, dar vă spun care sunt stilurile de comportament feminin care fac ca aceste mecanisme să funcționeze la potențialul lor maxim și, prin urmare, să-i respingă pe bărbați.
Deci, când un bărbat la nivel subconștient începe să se apere de o femeie?
1. Când ea îi ridică nivelul de anxietate cu întrebări frecvente. De exemplu; mă iubești? câte femei ai avut înaintea mea? ai iubit-o pe fosta ta așa cum mă iubești pe mine? și ai mângâiat-o la fel de mult ca pe mine? şi ce cadouri i-ai dat? da îmi vei cumpăra o haină de blană (iPhone, mașină, elicopter)? nu mă vei părăsi niciodată? nu mă vei înșela niciodată? etc.
2. Un bărbat încetează să iubească o femeie care îl face să se simtă vinovat în mod constant! Dacă s-a întâmplat ceva în relația voastră și ați decis să nu o încheiați, ci să continuați, atunci Niciodată nu vă amintiți ce s-a întâmplat.
Odată am auzit de la una dintre pacientele mele o frază interesantă: „Nu există animal mai util în gospodărie, decât un barbat care se simte vinovat!” Ei bine, poate îţi place să ai un bărbat pe care sa-l ţii sub papuc, dar ţine minte, că lui nu-i place asta, el doar acceptă şi suferă. Și, apropo, „animalul” acestei paciente s-a transformat acum într-un bărbat, dar lângă o femeie mai umană.
3. Suspiciunea. Bărbatul începe să se apere aunci când femeia creează tensiune. Cum face femeia asta? Prin gelozie istovitoare, interogatoriu și spionaj.
4. Obiceiul. O altă femeie apare în viața unui bărbat într-o etapă în care partenera sa capătă convingerea că indiferent de modul în care se va comporta ea și de ce își va permite, el nu va pleca niciodată. Ba da, el Pleacă, şi încă cum pleacă!..
5. Ei bine, și ultimul lucru – la un număr imens de bărbați am auzit cuvintele că ei nu vor pleca de lănga femeia pe care o iubesc şi datorită atmosferei pe care o creează prin prezența ei. Când ea este bucuroasă atunci când il vede, când zâmbește, când îl iubeşte fără manipulare, când nu-i cere să se schimbe și nu-l compară cu alți bărbați. Atunci când nu acționează ca un polițist. Si nu se crede de deînlocuit. Şi în plus, pare întotdeauna să alunece și nu-l ţine cu forţa niciodată…
Un bărbat Nu lasă niciodată astfel de femei…

Via Lilia Grad econet.ru

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here