DE CE MOR ROMÂNII ÎNAINTE SĂ FIE TESTAȚI

De ce mor românii de coronavirus înainte să fie diagnosticați.

Vă recomand să citiți ca să înțelegeți ce se întâmplă în sistemul nostru acum.

Jurnalistul Dragoș Bistriceanu, a relatat pentru Evenimentul Zilei care este situația și De ce MOR românii de Coronavirus înainte să fie diagnosticați.
Jurnalistul a prezentat un exemplu, situația pe care a întâmpinat-o un bărbat
internat în prezent la spitalul de Boli Infecțioase „Matei Balș”.
În data de 18 martie, bărbatul se simțea rău și a chemat ambulanța. Avea febră, dureri și tuse. Echipajul de la ambulanță care l-a consultat i-a spus că nu va fi testat, întrucât nu are tuse seacă și nu l-au dus la spital. L-au lăsat acasă.
După două zile, situația s-a agravat! Bărbatul se simțea atât de rău, încât soția sa l-a cărat, la propriu, în mașină, și l-a dus la „Matei Balș”. Acolo doctorii au văzut că saturația în oxigen a sângelui arterial a bărbatului era mai mică, decât parametri normali.
Dar, cadrul medical care l-a consultat i-a spus „să se ridice în fund, că nu respiră bine” pentru că “stă aplecat”. Nu l-au internat, nu i-au făcut investigații și nu l-au testat. L-au trimis din nou acasă!

Pe data de 21 martie, soția a chemat din nou ambulanța. De această dată, ambulanța nici măcar n-a mai venit. I s-a spus, prin telefon, să rămână acasă, să ia tratament conform simptomatologiei, și, dacă în câteva zile nu își revine, abia apoi ar trebui să sune la 112 din nou.Abia pe data de 22 martie, dupa chinuri intense și stări tot mai grave de sănătate, ambulanța s-a înduplecat să-l ridice pentru a-l interna în spital!

Calvarul nu s-a oprit aici.

Bărbatul a așteptat în spital încă 3 ZILE pentru a putea fi cuplat la aparate. Abia peste 3 zile, pe data de 25 martie el a fost cumplat la aparate la terapie intensivă.
Aflat în spital, bărbatul a fost în stare de inconștiență timp de 4 zile și nu-și amintește nimic din ceea ce s-a întâmplat. Întrebat acum, după ce dă semne de revenire, deși îi va fi necesar în continuare un aparat pentru oxigen, cum a fost experiența sa, bărbatul spune “am crezut că am murit”.
Jurnalistul spune că nici DSP-ul și poliția nu au bazele de date coordonate. Între timp, și soția bărbatului a ajuns internată în spital, tot cu COVID-19, iar astăzi s-a petrecut o situație de râsu-plânsu: Poliția a sunat-o, deși era internată în spital, pentru a o ruga să iasa la geamul locuinței să le „facă cu mână” ca să se asigure că respectă carantina. Poliția și DSP-ul nu știau că ea este internată în spital cu COVID-19!
Acest cuplu, bărbatul și soția lui, sunt finii unui prieten bun de-al jurnalistului.
“E de-a dreptul REVOLTĂTOR, scrie jurnalistul, dar poate această relatare vă va face să înțelegeți DE CE mor românii de Coronavirus înainte să fie diagnosticați. 

A fost nevoie de 7 ZILE pentru ca un pacient despre care se știa deja că are o saturație în oxigen a sângelui arterial sub parametri optimi să fie intubat la terapie intensivă!” Sursa evz.ro

Acesta este unul dintre cazurile revoltătoare, dezvăluite de un jurnalist despre haosul care domnește în sistemul nostru la momentul actual.
Un bărbat a fost trimis acasă timp de 7 zile, când era într-o sare critică, în loc să fie testat, internat și intubat! Si eu cunosc personal oameni care așteaptă acasă de zile bune să fie testați!
Acest bărbat nu a murit doar printr-o simplă minune! Cine știe câți dintre noi am putea rezista atât…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here