DAN CHITIC: În Germania a fost instaurat REGIMUL DICTATORIAL FASCIST

BREAKING SILENT NEWS!

Zeci de mii de germani sunt chiar in aceste momente pe străzile Republicii Federale.

Motivul: azi pare ca s-a adoptat o lege care aruncă Germania intr-un regim dictatorial, fascist… o lege care va constitui in mod sigur modelul viitoarei legislații românești promovate in “Parlamentul lui” de PeNaLii Gauleiterului Iohannis.

Iată ce scriu cei din AfD, singurul partid suveranist și antiglobalist din Germania:

“Pe 18 noiembrie 2020, noua lege de protecție împotriva infecțiilor urmează să fie adoptată în Bundestag!

Am găsit această postare interesantă pe pagina de Facebook a MdB Gminder pe 12 noiembrie 2020. Vă rugăm să o citiți. Este infricosator!

Pentru toti!

Ești supărat de măsurile Corona?

Ești supărat de cerința de mască?

Discutând constant proporționalitățile!

Uită-te la America și Trump!

Nu ai alte griji?

Nu ați înțeles ce se va întâmpla săptămâna viitoare, 18 noiembrie 2020, când va fi adoptată noua lege de protecție împotriva infecțiilor (legea pentru protecția populației)???

GG-ul nostru este suspendat efectiv.

Dna Merkel vrea să ne vândă, nu va exista vaccinarea împotriva coroanei?

DEJA AM AVUT ACESTE!

A fost ancorată de mult în Secțiunea 20 (6) IFSG! În cazul unei situații epidemice cu consecințe naționale, Ministerul Federal de Interne este împuternicit prin ordonanță să dispună vaccinări sau alte măsuri!

Aceste anterior ordonanțe statutare sunt acum chiar ancorate în IFSG (legal conform articolului 80 din Legea fundamentală)!

  • 28 prevede că autoritățile au voie să dispună măsuri de protecție chiar și în cazul suspecților!

Se adaugă §28a, unde sunt enumerate toate ordonanțele corona care au fost făcute până acum. Cu actul articolului 80 din Legea fundamentală, acestea nu mai sunt ordonanțe, ci legi!

  • 36 1-3 a fost §5 din IFSG, diferența constă acum în faptul că acest articol se aplică doar bolilor grave, acum se aplică și bolilor amenințătoare!

Persoanele care intră în Germania și care ar fi putut fi expuse „unui risc crescut de infecție” pentru COVID-19 ar trebui să fie obligate în viitor să prezinte documentația de vaccinare pentru SARS-CoV-2. Vezi §28 SUSPECT!

Cei afectați ar trebui să aibă voie să călătorească în Germania cu trenul, autobuzul, nava și avionul numai dacă își pot dovedi imunitatea înainte de a fi transportați!

Documentația de vaccinare trebuie verificată aleatoriu de poliție la trecerea frontierei și comparată cu documentele de călătorie. Acest lucru ar trebui să se aplice, de asemenea, unui certificat medical necesar sau rezultatului testului că COVID-19 nu este prezent.

Dreptul de bază la integritate fizică (art. 2 GG) este restricționat!

Toți cei care au asigurări legale de sănătate au deja cardul de imunitate în buzunar. Infrastructura telematică este folosită de mult timp. Medicii trebuie să salveze totul pe cardul de sănătate

Dacă nu aveți un card de imunitate, nu mai puteți participa la evenimente sau exercita anumite profesii.

Clopotul nu poate suna suficient de tare și te entuziasmezi de măști? Măștile nu sunt problema noastră!

Vă rugăm să împărtășiți această postare! Mulțumesc.

postări similare

Din parlamentul de stat: AfD solicită o sesiune specială pe 18 noiembrie! Protejați drepturile fundamentale și libertatea!”

Scuzați și acuzați traducerea făcută cu “transleiteul” goagle.

O întrebare: la noi DE CE NIMENI NU VORBEȘTE DESPRE ASTA?

Răspunsul vi-l veți da voi… și in funcție de acesta va sfătuiesc sa votați la alegerile din Decembrie!

https://afd-los.de/am-18-november-2020-soll-im-bundestag…

https://www.gesetze-im-internet.de/ifsg/…

Post script de Petre M. Iancu:

“Legea ”protecției de contaminare” nu apără și de infecția liberticidă

La Berlin s-a introdus și adoptat în Bundestag, cumva ”noaptea ca hoții”, proiectul unei legi de protecție împotriva infecțiilor. Legea împuternicește guvernul să domnească la adăpost de forul legislativ întru garantarea securității de contaminări a poporului panicat, obosit și de corona, și de libertatea venind la pachet cu statul de drept, întemeiat pe puteri separate, controlându-se reciproc.

Pe viitor ar urma că șefa guvernului german și oamenii ei din executiv să poată determina rapid și fără obiecții parlamentare dacă se închid școlile, restaurantele, teatrele și lăcașurile de cult. Cândva, mai târziu, nu se prea știe când ori în ce condiții anume, Parlamentul, instituția odinioară cheie a democrației liberale, ar urma să-și dea, docil, acordul.

Reglementarea, comparată de criticii ei masiv, dar inexact, panicard și, deci, excesiv, în rețelele sociale, cu legea ”împuternicirii”, din 1933, care l-a eliberat pe Hitler de datoria de a nu domni fără a consulta Reichstagul, înființează temeiul unei împuterniciri guvernamentale pe timp de molimă. Executivului i se furnizează un soi de cec în alb și șansa de a afirma c-ar întări dreptul Parlamentului, în timp ce, de fapt, îl sapă. Asta, în timp ce criticii demersurilor guvernamentale de combatere a pandemiei au sporit și în Germania, în ultimul trimestru, vertiginos.

Acordat guvernanților, îndrituiți de o ”situație epidemică de dimensiuni naționale”, să poată îngrădi ori suspenda practic, sine die, în numele luptei contra virusului, mai toate drepturile fundamentale (în afară, poate, de cel la azil), inclusiv libertatea religioasă, de mișlcare și a întrunirilor, noul cec în alb ar putea fi utilizat, zic criticii săi, pentru suprimarea democrației. În interesul securității, firește. Pardon, al sănătății. Și al protecției de contaminare. În ce măsură, odată adoptată, această normă anti-epidemică neclară, plină de scientismul unor cuvinte și supoziții de neînțeles, va rezista justiției și Curții Constituționale, rămâne de văzut.

Dan MV Chitic, Coaliţia pentru Naţiune

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here