Dacă ai obosit să aştepţi iubirea, citeşte asta

Aștepți pe cineva care te va iubi cu toate defectele tale, cicatricile trecutului și caracterul tău complicat, dar, sincer, ai obosit să încerci în zadar să găsești pe cineva potrivit.

Ai auzit de o mie de ori că dragostea adevărată merită așteptarea și chiar lupta, dar s-au dovedit a fi cuvinte goale.

De fiecare dată când cineva intră în viața ta, te îndrăgostești nebunește de el. Și toate încercările tale de a te scufunda în sentimente eșuează, pentru că ești prea atașat și deschis.

Acest lucru se întâmplă de fiecare dată, și este inevitabil însoțit de durerea despărțirii. Și te-ai săturat de toate acestea, ești obosit de atătea căutari si de parteneri ales greşit. Rănile din sufle încă sângerează.

Dar oricât de dureros este, te rog să nu renunți. Doar încetează să te mai confrunți cu situația, uită toate jignirile, şi ai grijă de inima ta.

Promite-ți că vei avea grijă de tine! O meriți după numeroasele cicatrici și vânătăi care ti-au fost lăsate. Iubeşte-te aşa cum ţi-ar plăcea ca aţii să te iubeasca. Cu fidelitate. Deschis. Cu sinceritate.

Ai atâtea victorii înainte, locuri de văzut, oameni de întâlnit. Trebuie să te cunoști mai profund și să înțelegi ce îți oferă bucurie.

Prin urmare, câștigă încredere în tine. Doar atunci vei găsi pe cineva de care poți fi sigur. Dar până atunci, nu te baza pe o relație de dragul unei relații.

El va veni. El încă te caută. Îl vei întâlni din întâmplare când te aștepți cel mai puțin.

Și indiferent ce îţi spun alții, amintește-ți că merită să aștepți.

Într-o zi el va intra în viața ta.

1 COMMENT

 1. Vine pe dracu
  Nu vine nimeni.
  El vine numai dacă tu ai deja casa și masă și serviciu si îi pui masa și îl chemi special ca sa se culce cu tine.
  El vine numai dacă tragi de el Oana nu mai poți și se obișnuiește să vină la fel că și câinele lui Pavlov când sună clopoțelul și începeau să îi curva balele l
  Totul e un mare rahat.
  Totul se învârtește in jurul banilor.
  Daca nu ai bani și situație e vai de capul tau, trebuie sa stai la cheremul vreunui boșorog scrântit care face pe tânărul, te duce cu zăhărelul și mare minune daca îți rezolvi vreo problema ori intermediul lui.
  Daca nu ai bani, casa, salariu bun și casa la țară,
  eventual, găsești vreunul gata însurat iar la el vei fi veșnica amanta, cu care se întâlnește prin dosuri și dacă e un pic mai nebun îți mai toarnă și vreun copil, adică mai rău îți încurcă viața decat să ți-o descurce.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here