Dă strălucire părului tău folosind uleiuri

Visezi la ziua în care nu trebuie să-ți mai faci griji pentru felul în care arată părul? Din păcate, din mai multe motive, părul își pierde din strălucire și nu este așa de puternic pe cât am dori. Așadar, ce este de făcut?

Stresul, obiceiurile alimentare nesănătoase și, desigur, aportul prea mic de apă, sunt cauzele care duc la pierderea vitalității părului. Dar, există o soluție simplă pentru cele mai multe probleme ale părului, și aceea este, aplicarea de uleiuri.

Este metoda de îngrijire a podoabei capilare transmisă de generații. Bunicile și mamele ne spun să folosim diferite tipuri de uleiuri, dar, ca de obicei, nu le ascultăm. Totuși, atunci când îți spune să alegi produsele naturale, ascult-o.

Pentru un păr sănătos și puternic încorporează în rutina de îngrijire a părului următoarele uleiuri:

Uleiul de ricin

Bogat în grăsimi vegetale, acidul gras esențial omega 9 și vitamina B, uleiul de ricin este foarte bun pentru creșterea părului. În plus, poate fi folosit pentru a trata infecțiile pielii, ceea ce înseamnă că, previne infecțiile pe care le-am putea dezvolta la nivelul pielii capului. Totodată, uleiul de ricin împiedică apariția mătreții, și este perfect dacă vrei să ai părul sănătos și puternic.

Uleiul de nucă de cocos

Uleiul de nucă de cocos este Sfântul Graal al tuturor uleiurilor de păr. Acest secret de frumusețe a fost transmis de generații în subcontinentul Indian. Bogat în vitamina E, este foarte repede absorbit de firul de păr. În plus, este unul dintre cele mai puternice uleiuri din lume, cu proprietăți anti-microbiene, care ajută la scăparea senzației de mâncărime și de mătreață.

Uleiul de amla

Uleiul iubit de femeile din întreaga lume este uleiul de amla, originar din India. Pe lângă faptul că acționează precum un balsam de păr, este și cel care previne albirea firelor de păr. În plus, îl lasă mătăsos, puternic, și trebuie inclus neapărat în rutina de îngrijire a părului.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here