Contact

Rain TV colectează informațiile tale personale pentru a permite oricăror solicitări care apar în urma completării acestui formular să fie procesate, incluzând contactarea ta pentru a avansa solicitarea; nu vom transmite aceste informații nimănui altcuiva. Prin apăsarea butonului “Send” confirmi că ești de acord cu termenii și condițiile RainTv

Pentru orice întrebări, comentarii sau clarificări, vă stăm la dispoziție.

Aveți nevoie de mai multe informații? Vă rugăm să ne contactați.

Te rugăm să completezi câmpurile de mai jos pentru a ne trimite un mesaj.

Câmpurile marcate cu asterisc (*) sau (required) sunt obligatorii.

Abonează-te la newsletter

Lasă-ne părerea ta

Protecția Datelor

RainTV respectă legislația de protecție a datelor din Romania și din alte țări care întrunesc standardele acceptate internațional.

Ai dreptul de a cere o copie a informațiilor pe care le deținem despre tine, precum și dreptul de a ne solicita să corectăm orice erori în aceste informații. Dacă ai orice îngrijorări în privința modului în care am folosit informațiile tale personale, ai de asemenea dreptul de a face o plângere la autoritățile responsabile cu protecția datelor.

Pentru informații detaliate, te rugăm să verifici secțiunea privind confidențialitatea de pe website-ul nostru . Vom păstra datele tale timp de 1 an de la momentul colectării lor.