COMUNICAT DE PRESĂ

Acum trei săptămâni s-a născut Grupul “Uniți Apărăm Drepturile Copiilor” – Grup născut din sentimentul de frustrare și de neputință față de ÎNCALCAREA FLAGRANTĂ A LEGII, CHIAR DE CATRE CEI CARE NE CÂRMUIESC! 

Astazi suntem aproape 20000 de oameni! Dar celor care ne conduc, nu le pasă! Guvernul într-un nouă tentativa de LUA DE LA GURA COPIILOR, ne ignora la propiu, propune  o majorare etapizată. Cat de mici sa fiți, domnilor ministri? Cat de haini? Domnul Câțu ne acuză că vrem “pomeni”, doamna Anisie ne obligă: ori să le luam tablete copiilor, ori să-i pregatim de cules sparanghel. Stiu, sunt cuvinte dure, dar nici pe departe suficiente pentru bătaia de joc care ni se pregatește. Domnilor guvernanți, nu renunțăm. Nu vom ieși în stradă, pentru că noi respectăm legea, strâmbă, așa cum e ea, dar o respectăm! Spre deosebire de voi nu ne permitem luxul să încălcăm legea. NOI VĂ DĂM ÎN JUDECATĂ! Cu legea în mână, pana la ultimul om în picioare!

AJUNGE BĂTAIA DE JOC. 

În aceste zile am fost martorii unui spectacol grotesc, care ne-a pus în situația să le explicăm copiilor noștri de ce ei poartă mască la 5-6 ani și se sufocă, în timp ce niște neni mari cu cefe late, la televizor, ignoră toate regulile, paziți fiind de apărătorii “legii”. Domnilor din Parlament, nu ne puneti și dvs în postura de a le explica copiilor noștrii, că guvernul, în COMPLICITATE cu Parlamentul, le ia bruma de bănuți de la gură. 

Am spus și o repet: UNDE E LEGE NU E TOCMEALĂ! De aceea, prin prezenta: SOLICITAM FERM Parlamentului României să respingă OUG-ul de majorare etapizată a alocațiilor. 

FĂRĂ FIRIMITURI ȘI RESTURI DE LA MASA BOGAȚILOR, FĂRĂ SCAMATORII LEGISLATIVE!

Grupul “Uniți Apărăm Drepturile Copiilor”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here