Clotilde Armand: „Cât timp sunt primar, cetățenii să își plătească gunoiul și deszăpezirea”

Potrivit unor participanți citatați de evz.ro, Clotilde Armand ar fi făcut o declarație șocantă: „Cât timp sunt primar, cetățenii să își plătească gunoiul și deszăpezirea”, scrie Gândul.ro.

Declarația acesteia vine în contextul în care Romprest a scos utilajele, în comandamentul de iarnă şi a solicitat Primăriei Sectorului 1 efectuarea plăților.

Clotilde Armand a susținut că nu mai sunt bani la buget pentru efectuarea plăților.

De reamintit este faptul că Primarul Sectorului 1 s-a întâlnit cu reprezentanții companiei în urmă cu două săptămâni când le-a transmis că, în opinia acestuia, contractul este unul ilegal, prin urmare nu va plăti deszăpezirea.

Primarul Sectorului 1 și reprezentanții Romprest SA, care asigură curățenia în zonă, se află în conflict de câteva săptămâni.

Romprest anunță „limitarea temporară a activităţilor din cadrul serviciului de salubrizare” susținând faptul că încă din 4 luni firma „finanțează integral” serviciile de salubritate. De asemenea, reprezentanții susțin că au avut cheltuieli suplimentare pentru a-și continua activitatea, potrivit unui comunicat al companiei.

Citeşte mai mult pe Gândul.ro.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here