Cine te iubește va veni, cui îi este dor te va găsi

Nu trebuie să alergi după nimeni ca să-l păstrezi. Nu trebuie să-l implori să rămână. Nu trebuie să te pierzi pe tine în altul. Nu trebuie să ierți și să oferi dragoste unui om care nu-ți ofera iubire. Asta nu e dragoste. Și nu e viață în doi. Trebuie să deschizi larg ușa și sa-l lași sa plece. În rest, cei care au nevoie de tine știu adresa și cei cărora le lipsesti au cuvintele potrivite la ei. Și faptele.

Nu te consuma pentru oameni mărunți, cărora nu le pasă unde ești și cum te simți. Nu îți distruge un viitor trăind în trecut. Fii realistă și recunoaște că doar oamenii care au fost alături de tine și cu care te-ai simțit bine te-au făcut fericită. Restul ți-au adus suferință. Încearcă să iubești fapte, momente trăite și nu iluzii. Încearcă să fii cu cineva care ține la tine.

Se vor găsi o mie de oameni să ceară iubire de la tine. Se vor găsi o mie de bărbați să te vrea. Vor porni toți să îți calce pragul doar ca să-ți fure din fericire. Și doar cei adevărați, cei sinceri și iubitori vor fi alături din recunoștință. Din admirație. Ei te vor motiva să trăiești. Ei te vor provoca să iubești din inimă. Pe restul pur și simplu nu-i lua în seamă. Timp pentru a iubi nu-ți ajunge, de ce să mai găsești timp pentru a le argumenta dorințele? Fii tu. Fii azi. Iubește oameni potriviți.

Să nu-ți fie dor de cei cărora nu le e dor de tine.

Trebuie să trăiești după o regulă simplă: cine te iubește va veni, cine are nevoie de tine va suna, cui îi este dor te va găsi. Iar cui nu îi pasă de tine – la naiba cu ei!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here